Annonce
Den lille Avis

Lokale Venstre-kandidater er klar - flere kommer til

Ved opstillingsmødet i Ejstrupholm udpegede den lokale partiforening Helle Mathiasen og Stig Døssing som byrådskandidater. Foto: Thomas Kristensen
Venstres vælgerforening i Nr. Snede/Ejstrupholm opstiller Helle Mathiasen og Stig Døssing, men der kan komme flere.

Nr. Snede/Ejstrupholm: Venstres vælgerforening i Nr. Snede og Ejstrupholm havde forleden et opstillingsmøde, hvor man udpegede foreløbig to kandidater til kommunalvalget i november. Den ene var Helle Mathiasen fra Ejstrupholm, der genopstiller til byrådet.

En helt ny kandidat i den lokale Venstre-forening er Stig Døssing fra Klovborg, der nu har meldt sig under fanerne hos Venstre efter tidligere at have været kandidat for Liberal Alliance.

Til gengæld må Venstre Nr. Snede/Ejstrupholm undvære Brian Sigtenbjerggaard fra Nørre Snede.

Annonce

- Brian fortalte, at han må prioritere sin butik fremfor politik, forklarer Thomas Kristensen, der er formand for Venstre Nr. Snede/Ejstrupholm.

Brian Sigtenbjerggaard fra Nørre Snede er et af de lokale Venstre-byrådsmedlemmer, der ikke genopstiller. Han har travlt med at drive sin virksomhed Nørre Snede Kafferisteri. Arkivfoto: Peter Hald


Brian Sigtenbjerggaard, der driver Nørre Snede Kafferisteri, søgte i december om tre måneders orlov fra byrådet, da han har travlt med at passe sin virksomhed. At han ikke genopstiller kommer således ikke bag på foreningen.

Thomas Kristensen understreger, at der sandsynligvis kommer flere lokale Venstre-kandidater fra Nr. Snede og Ejstrupholm-området.

- Listen er ikke komplet. Vi vil gerne have en eller to mere til at stille op, siger Thomas Kristensen.

Han håber også at det senere bliver muligt at holde nogle større politiske møder. Opstillingsmødet i mandags måtte man på grund af de nuværende corona-restriktioner holde udendørs i anlægget i Ejstrupholm og det var meget koldt, siger Thomas Kristensen.

15 kandidater

I alt 15 stiller Venstre foreløbig med 15 kandidater til kommunalvalget 16. november, men det bliver sandsynligvis til lidt flere.

Venstre Bording-Engesvang stiller med byrådsmedlemmerne Thomas Østergaard og Henrik Engedahl, begge fra Bording, samt Katri Suhonen Berg fra Engesvang.

At borgmester Ib Lauritsen fra Bording er partiets borgmesterkandidat blev vedtaget af alle fem foreninger i fællesskab i sommeren 2020.

Venstre i Ikast opstiller fem kandidater, byrådsmedlem Palle Høj samt fire nye kandidater Andreas Würtz, Edna Nilson, Laila Leerholm og Thyge Jensen.

Fra Isenvad genopstiller byrådsmedlem Gert Bækgaard Christensen, mens Carl Jensen fra Blåhøj ikke genopstiller.

I Brande genopstiller byrådsmedlem Lars Lyhne sammen med kandidaterne Henrik Schiøtt Christiansen og Anne-Marie Pedersen.

Venstre har i dag ni pladser i byrådet.

Annonce
Annonce
Den lille Avis

Vækstpulje er klar igen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Rock blandt brunkullene

Den lille Avis

Madfestival på Harrild Hede

Den lille Avis

Udvalg sagde nej til neurofeedback til børn: Det er virkelig sådan en beslutning, der gør ondt helt ind i marv og ben

Den lille Avis

Fink Byg Aps overtager HD Byg

Annonce