Annonce
Den lille Avis

To sejre på en uge til præriepigerne

Amalie Dam udnyttede pladsen på stregen med fire scoringer i 2. halvleg. Foto: Erik Laursen
Annonce

Ejstrupholm/Nr. Snede: Tordag 9. januar var Præriens Piger, Ejstrup Hærvejens hold i 2. division - i Santander Landspokalens fjerde runde oppe mod Jelling FS på udebane, som vandtes 17-29 - og dermed videre til femte runde. Søndag 12.januar var præriepigerne igen på udebane i turneringen - denne gang mod Vejle Håndbold.

Et opgør og en bane, som holdet de seneste to sæsoner har haft det svært ved - og har sat point til med to nederlag.

Det blev der lavet om på. Efter en lige kamp de første 10 minutter til stillingen 3-4, steppede Præriens Piger op med et solidt forsvar og en velfungerende contafase trak de fra - og så sig aldrig tilbage. Efter 20 min. foran 6-10 - med en kynisk contrafase med syv mål i 1.halvleg - heraf stod der Louise Herskind på de fem af dem - af de i alt otte scoringer hun tegnede sig for i 1.halvleg.

Dertil et solidt forsvar med en sikker sidste skanse i Diana True, som i 1.halvleg stod med en flot redningsprocent på 56 procent - til trods for at Vejles skytter ofte overplacerede skuddene.

Således trak Ejstrup Hærvejen fra til pausestilingen 7-17.

I 2.halvleg forsøgte Vejle sig med tomands-opdækninger - og det skulle Ejstrup Hærvejen lige indstille sig på. Men også i spillet fire mod fire var Præriens Piger overlegne - og i særdeleshed Amalie Dam udnyttede pladsen på stregen til fire scoringer i 2.halvleg.

Diana True holdt niveauet i målet med en redningsprocent i 2.halvleg på 53, og til trods for mindre effektivitet i angrebet - bl.a. med kun to scoringer i contrafasen - vandt Ejstrup Hærvejen 2.halvleg med 9-11 - og således kampen 16-28.

Næste runde byder på intet mindre end topopgør i puljen, når Rækker Mølle gæster Nørre Snede Hallen fredag 17. januar med kampstart kl. 19.30 - så kom i hallen, støt og oplev spændende håndbold - som vanlig gratis entre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Egnsmuseum fylder 50 år

Annonce