Annonce
Den lille Avis

To sejre på en uge til præriepigerne

Amalie Dam udnyttede pladsen på stregen med fire scoringer i 2. halvleg. Foto: Erik Laursen
Annonce

Ejstrupholm/Nr. Snede: Tordag 9. januar var Præriens Piger, Ejstrup Hærvejens hold i 2. division - i Santander Landspokalens fjerde runde oppe mod Jelling FS på udebane, som vandtes 17-29 - og dermed videre til femte runde. Søndag 12.januar var præriepigerne igen på udebane i turneringen - denne gang mod Vejle Håndbold.

Et opgør og en bane, som holdet de seneste to sæsoner har haft det svært ved - og har sat point til med to nederlag.

Det blev der lavet om på. Efter en lige kamp de første 10 minutter til stillingen 3-4, steppede Præriens Piger op med et solidt forsvar og en velfungerende contafase trak de fra - og så sig aldrig tilbage. Efter 20 min. foran 6-10 - med en kynisk contrafase med syv mål i 1.halvleg - heraf stod der Louise Herskind på de fem af dem - af de i alt otte scoringer hun tegnede sig for i 1.halvleg.

Dertil et solidt forsvar med en sikker sidste skanse i Diana True, som i 1.halvleg stod med en flot redningsprocent på 56 procent - til trods for at Vejles skytter ofte overplacerede skuddene.

Således trak Ejstrup Hærvejen fra til pausestilingen 7-17.

I 2.halvleg forsøgte Vejle sig med tomands-opdækninger - og det skulle Ejstrup Hærvejen lige indstille sig på. Men også i spillet fire mod fire var Præriens Piger overlegne - og i særdeleshed Amalie Dam udnyttede pladsen på stregen til fire scoringer i 2.halvleg.

Diana True holdt niveauet i målet med en redningsprocent i 2.halvleg på 53, og til trods for mindre effektivitet i angrebet - bl.a. med kun to scoringer i contrafasen - vandt Ejstrup Hærvejen 2.halvleg med 9-11 - og således kampen 16-28.

Næste runde byder på intet mindre end topopgør i puljen, når Rækker Mølle gæster Nørre Snede Hallen fredag 17. januar med kampstart kl. 19.30 - så kom i hallen, støt og oplev spændende håndbold - som vanlig gratis entre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Nyt vandværk skal indvies

Den lille Avis

Vandkunst udsat for hærværk

Den lille Avis

Sommer som i gamle dage

Annonce