Annonce
Den lille Avis

Træ-virksomhed køber gammel trælast

Den tidligere trælast på Nyholmvej 2 i Ejstrupholm bliver fra maj hjemsted for virksomheden Madera ApS, der blandt andet fremstiller terrassebrædder og vægbeklædning. Arkivfoto
Virksomheden Madera ApS fra Velgårdevej rykker ind på trælast-ejendommen på Nyholmvej i Ejstrupholm.

Ejstrupholm: Den tidligere trælast på Nyholmvej 2 i Ejstrupholm er nu blevet købt af en virksomhed i træ-branchen, nemlig Madera ApS, der blandt andet fremstiller terrassebrædder i hårdt træ, rundstokke og vægbeklædning.

Madera ApS overtager trælasten den 1. maj, og virksomhedens ejere glæder sig til at få mere plads.

- Vi mangler plads. Lige nu flytter vi for meget rundt på varerne og har forskellige lageropbevaringssteder. Virksomheden er vokset i de senere år, så vi var nødt til at finde noget større, så vi kan vækste noget mere, siger Dion Hansen, der ejer Madera sammen med kollegaen Lars Olesen.

Annonce

Trælasten på Nyholmvej har en fortid som savværk, så Dion Hansen understreger, at man faktisk ikke kunne finde noget bedre sted.

Desuden er der rigeligt plads og dermed mulighed for, at virksomheden kan vokse. Der er i alt 3600 kvadratmeter under tag på Nyholmvej 2 og dertil 7,5 hektar grund.

I øjeblikket holder Madera ApS til på Velgårdevej 16 i nærheden af Boest, så flytteafstanden er overkommelig.

- En win-win

Sælgeren af Nyholmvej 2 er ejendomsudvikleren Hans Jørgen Mikkelsen fra Ejstrupholm. Han er meget tilfreds med, at det netop er en træ-virksomhed som Madera, der har købt ejendommen:

- Det er en ren win-win - det kunne simpelthen ikke passe bedre, siger Hans Jørgen Mikkelsen.


Det er en ren win-win.

Hans Jørgen MikkelsenSelv havde han ikke ejendommen på hænderne i ret lang tid. Han købte Nyholmvej 2 i marts, og han forklarede dengang til Horsens Folkeblad, at købet skete for at forhindre, at bygningerne blev brugt til affalds-oplagring eller lignende, sådan som der en overgang var udsigt til.

Men nu bliver det en træ-virksomhed, der får til huse på stedet, og det er en ideel situation, understreger Hans Jørgen Mikkelsen.

- Det gik overraskende hurtigt med at få solgt ejendommen. Madera henvendte sig selv, fortæller han.

Der var flere interesserede i ejendommen, både som lejere og købere.

Som tidligere nævnt var der oprindeligt savværk på Nyholmvej 2, og derefter blev det trælast og byggemarked med skiftende ejere. I de senere år var der en Sjakk trælast på matriklen, og Sjakk blev i november 2019 afløst af byggemarkedskæden Stark, men Stark lukkede forretningen i Ejstrupholm allerede i januar 2020. Derefter blev bygningerne overtaget af Michael Th. Mortensen fra Horsens, der driver ejendomsselskabet Jt-Juelsminde ApS, og siden overtog Hans Jørgen Mikkelsen fra Ejstrupholm Erhvervsudlejning så ejendommen.

Nu bliver det så Madera Aps, der overtager ejendommen og flytter ind. Virksomheden blev oprettet i 2003 af Dion Hansen og Lars Olesen fra Nørre Snede. De to er uddannede maskinsnedkere og har stået i lære sammen på Tørring Møbelfabrik. De har egen import af hårdt træ, som blandt andet bruges til terrassebrædder, men også håndlister og rundstokke og andre specialprodukter. Ud over de to er der en lille håndfuld medarbejdere, men det kan måske blive til flere.

Annonce
Annonce
Den lille Avis

Backgammon-dyst i 30 timer

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Gyvelborg fik shelterpladser

Den lille Avis

Aktivitetsråd er på plads

Den lille Avis

Fortsat fart på Sebastian Øgaard

Den lille Avis

En verdensstjerne vender hjem

Annonce