Annonce
Den lille Avis

Ung racerkører er klar igen

Niklas Voetmann (til venstre) ses her med sin nye bil og Lars Ebbesen, chef for Racing Team Næsbjerg Gulve. Bilen kører i klassen Legends Car. Foto: Racing Team Næsbjerg Gulve
Niklas Voetmann stiller op i ny bilklasse for Racing Team Næsbjerg Gulve.

Nr. Snede: Den unge racerkører Niklas Voetmann, der stammer fra Nørre Snede, er nu klar til en ny sæson, denne gang i den usædvanlige bil-klasse Legends Car, hvor der køres i små, ultrahidsige biler med kraftige motorcykel-motorer.

24-årige Niklas Voetmann har skrevet kontrakt med Racing Team Næsbjerg Gulve, og han har stadig Klovborg-firmaet Nimo som hovedsponsor. Det er også stadig den unge mekaniker Mathias Skaarup fra Ikast, der er første-mekaniker på holdet.

Nimo har i øvrigt frigivet en større sum til denne unge racerkøer, da firmaet havde en lastbil, der brændte sidste år, og forsikringspengene går nu til Niklas Voetmann.

Annonce

Glæder sig

- Corona-restriktionerne har betydet, at vi har måttet revurdere meget, men nu er jeg i gang igen, og jeg glæder mig til at køre igen, siger Niklas Voetmann.

Corona-epidemien gør det svært at planlæge racersæsonen langsigtet, men Voetmann håber, at det snart bliver muligt at komme i gang på Jyllandsringen, Ring Djursland og Padborg Park med sæsonstart 17.-18. april i Padborg.

Han satser også på, at det senere i år bliver muligt at deltage i Classic Race Aarhus og Copenhagen Grand Prix.

- Jeg har aldrig kørt i Legends Car-klassen før, men jeg tror, at det bliver rigtig sjovt og udfordrende. Det er jo små lette biler med motorer på 150 hestekræfter, så antallet af hestekræfter pr. kilo er meget højt, siger Niklas Voetmann.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Skov-vandring ved skovmuseum

Den lille Avis

19-årig bestod svendeprøven

Annonce