Annonce
Den lille Avis

Ung racerkører godt fra start i Formel 4

Sebastian Øgaard fra Ejstrupholm er nu kommet i gang med Formel 4. I weekenden opnåede han en tredjeplads i det sidste løb på Spa-Francorchamps-banen i Belgien. Foto: Sebastian Øgaard Racing
Sebastian Øgaard klarede sig fint i sin første løbsweekend i det spanske Formel 4-mesterskab

Ejstrupholm: Den kun 17-årige racerkører Sebastian Øgaard fra Ejstrupholm er nu kommet godt fra start i sin internationale karriere.

På trods af udfordringer i kvalifikationen sikrede Ejstrupholm-køreren sig årets første pokal, da han i weekenden deltog i sin første løbsweekend i det spanske Formel 4-mesterskab på Spa-Francorchamps-banen i Belgien.

I det første løb kørte Sebastian Øgaard sig fra 14. pladsen til en niendeplads, og det andet løb byttede han 11. pladsen for en syvendeplads. Men den store succes kom i weekendens sidste løb, hvor han fra 11. pladsen kørte sig helt frem til tredjepladsen - vel at mærke på blot tre omgange.

Sebastian Øgaard var grundlæggende tilfreds med sin første weekend i det spanske mesterskab.

- Jo, jeg er egentlig okay tilfreds, selvom jeg havde forventet en lidt bedre placering i mesterskabet. Med den svære kvalifikation som udgangspunkt synes jeg at det er gået rigtig godt, og vi har vist at både bilen, teamet og jeg selv er opgaven voksne, siger Sebastian Øgaard, som kører for det erfarne og velansete Campos Racing:

- Mit fokus var i løbene på at få flest mulige point med hjem, når nu det blev nærved umuligt at hente en sejr. Nu kigger vi fremad mod næste løb på Circuito de Navarra om en lille måned. Der håber jeg at det bliver muligt at kæmpe med om pokalerne fra start, udtaler han.

Inden da skal der også lige være tid til at passe HHX-studiet og køretimerne, for ikke at nævne den fysiske træning og de mange timer i simulatoren. Der er mange jern i ilden, når man er 17 år og knokler for at få sig en karriere i motorsport. Heldigvis er Sebastian Øgaard Team Danmark-atlet og kan studere på andre vilkår, så han både kan få en uddannelse og passe sin sport.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Udvalg sagde nej til neurofeedback til børn: Det er virkelig sådan en beslutning, der gør ondt helt ind i marv og ben

Den lille Avis

Fink Byg Aps overtager HD Byg

Den lille Avis

Klovborg Kino åbner igen

Den lille Avis

Elev-tegninger i tidligere brugs

Den lille Avis

SuperBrugs øgede overskuddet

Annonce