Annonce
Ikast-Brande

Ung racerkører satser på at køre italiensk Formel 4

Sebastian Øgaard skifter nu gokarten ud med en Formel 4 racerbil, som han præsenterede forleden. Foto: Sebastian Øgaard Racing
15-årige Sebastian Øgaard fra Ejstrupholm præsenterede italiensk racersatsning.
Annonce

Ejstrupholm: Torsdag tog den 15-årige racerkører Sebastian Øgaard imod gæster fra Ejstrupholms erhvervsliv. Han havde inviteret til åbent hus i forbindelse med offentliggørelsen af hans planer for 2020-sæsonen.

I lokalerne hos Øgaard Lastvognsopbyg & Hydraulik kunne den unge racerkører fortælle om planerne for fremtiden.

Flere års gokart på højeste niveau har kastet mange pokaler og medaljer af sig, og nu er tiden inde til at prøve kræfter med rigtige racerbiler. Efter et par testløb og prøvekørsler i 2019 er Ejstrupholm-køreren klar til det italienske Formel 4-mesterskab for Bhaitech Racing.

- Det er et stort skridt at træde ind i verdens nok hårdeste Formel 4-mesterskab, men jeg vil gerne køre der, hvor jeg kan lære mest muligt. Og det kommer jeg til, når jeg skal køre mod de bedste, fortæller Sebastian Øgaard, som inden længe tager hul på et større testprogram med det italienske team.

Til præsentationen var der også mulighed for at se nærmere på en Formel 4-racer magen til den, Sebastian Øgaard skal køre i år. Sideløbende med det italienske mesterskab han også deltage i det danske Formel 4-mesterskab for sidste års vinderteam, FSP.

- Italien er langt væk fra de sponsorer, som støtter mig, så de danske løb giver mig bedre mulighed for at lade mine sponsorer komme helt tæt på mig og min sport. Jeg kørte et løb på Ring Djursland med FSP sidste år, og jeg glæder mig til at arbejde sammen med Alex (Frederichsen, teamchef og -ejer, red.) og hans team herhjemme, fortæller Sebastian Øgaard, der i løbet af aftenen fik fortalt grundigt omkring racerens finesser.

Første løb i Italien køres på Formel 1-banen Monza den 17. maj. Inden da har Sebastian Øgaard startet sæsonen ud med testkørsler og et enkelt løb i Danmark.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Nyt vandværk skal indvies

Den lille Avis

Vandkunst udsat for hærværk

Mest læste

Seneste nyt

Den lille Avis

Sommer som i gamle dage

Annonce