Annonce
Den lille Avis

Ung tømrer har startet sit eget firma Kildebakken Byg & Montage

Kasper Petersen, 29-årig tømrer fra Nr. Snede, har nu startet firmaet Kildebakken Byg & Montage. Foto: Peter Hald
Annonce

Nr. Snede: Et nyt byggefirma har set dagens lys. Det er Kildebakken Byg & Montage, som er oprettet af den 29-årige tømrer Kasper Petersen fra Nr. Snede.

- Når jeg har valgt navnet Kildebakken Byg & Montage skyldes det simpelthen, at min kæreste og jeg har bygget et nyt hus på Kildebakken i Nr. Snede, hvor vi nu bor, fortæller Kasper Petersen.

Han har indtil for nylig været ansat i firmaet Uldum Huse, hvor han arbejdede i hele 12 år, men han fik lyst til at være selvstændig, da der er rigtig godt gang i byggebranchen.

- Lige nu er jeg i gang med at renovere et ældre parcelhus på Lupinmarken i Klovborg, hvor jeg blandt andet har lagt nye gulve og moderniseret køkkenet. Min store drøm er at bygge nye huse, og her har jeg gode venner i branchen, jeg kan hyre ind, fortæller Kasper Petersen, som i øvrigt er født op opvokset i Klovborg.

Han gør også i montering af køkkener, da det er en opgave, han har stor erfaring med.

Den 29-årige tømrer er godt i gang i sit nyt firma og har allerede haft en hel del opgaver. Og han har selvfølgelig fået købt en ny kassevogn og alt det nødvendige værktøj.

I det hele taget regner han bestemt med at få arbejde nok, både når det gælder nybyggeri, renovering og montage.

- Der bliver bygget meget for tiden. Der sker også en hel del her i kommunen - for eksempel blev der bygget tre nye huse på Kildebakken sidste år, fortæller han.

Kasper Petersen er klar til at køre efter arbejdet.

- Jeg tager gerne opgaver i Horsens, Herning, Silkeborg og andre større byer, understreger han.

I sit nye firma kan Kasper Petersen koncentrere sig om selve byggeriet, da kæresten Malene er uddannet bogholder og klarer firmaets papirarbejde.

Kasper Petersen er i gang med at renovere et ældre parcelhus i Klovborg. Blandt andet er køkkenet blevet moderniseret. Foto: Peter Hald
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Ny købmand på vej til Klovborg

Den lille Avis

Friskole åbner dørene

Den lille Avis

Nej til lån i yderområder?

Den lille Avis

Menighedsråd er fuldtalligt

Den lille Avis

Efterårshygge på skovmuseet

Den lille Avis

Frank Heidemann stopper

Annonce