Annonce
Den lille Avis

Ung tømrer har startet sit eget firma Kildebakken Byg & Montage

Kasper Petersen, 29-årig tømrer fra Nr. Snede, har nu startet firmaet Kildebakken Byg & Montage. Foto: Peter Hald
Annonce

Nr. Snede: Et nyt byggefirma har set dagens lys. Det er Kildebakken Byg & Montage, som er oprettet af den 29-årige tømrer Kasper Petersen fra Nr. Snede.

- Når jeg har valgt navnet Kildebakken Byg & Montage skyldes det simpelthen, at min kæreste og jeg har bygget et nyt hus på Kildebakken i Nr. Snede, hvor vi nu bor, fortæller Kasper Petersen.

Han har indtil for nylig været ansat i firmaet Uldum Huse, hvor han arbejdede i hele 12 år, men han fik lyst til at være selvstændig, da der er rigtig godt gang i byggebranchen.

- Lige nu er jeg i gang med at renovere et ældre parcelhus på Lupinmarken i Klovborg, hvor jeg blandt andet har lagt nye gulve og moderniseret køkkenet. Min store drøm er at bygge nye huse, og her har jeg gode venner i branchen, jeg kan hyre ind, fortæller Kasper Petersen, som i øvrigt er født op opvokset i Klovborg.

Han gør også i montering af køkkener, da det er en opgave, han har stor erfaring med.

Den 29-årige tømrer er godt i gang i sit nyt firma og har allerede haft en hel del opgaver. Og han har selvfølgelig fået købt en ny kassevogn og alt det nødvendige værktøj.

I det hele taget regner han bestemt med at få arbejde nok, både når det gælder nybyggeri, renovering og montage.

- Der bliver bygget meget for tiden. Der sker også en hel del her i kommunen - for eksempel blev der bygget tre nye huse på Kildebakken sidste år, fortæller han.

Kasper Petersen er klar til at køre efter arbejdet.

- Jeg tager gerne opgaver i Horsens, Herning, Silkeborg og andre større byer, understreger han.

I sit nye firma kan Kasper Petersen koncentrere sig om selve byggeriet, da kæresten Malene er uddannet bogholder og klarer firmaets papirarbejde.

Kasper Petersen er i gang med at renovere et ældre parcelhus i Klovborg. Blandt andet er køkkenet blevet moderniseret. Foto: Peter Hald
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Foredrag om caminoen

Den lille Avis

Storsejr til præriepiger

Den lille Avis

Hærvejskoret synger i skoven

Den lille Avis

Åbent hus i Nama Parken

Annonce