Annonce
Den lille Avis

Unge skytter kom på førstepladsen

5. årgang på Ejstrupholm Skole fik sig en glædelig overraskelse i sidste uge, da de vandt en førsteplads i landsdelfinalen i skydning og 3000 kroner til klassekassen. På billedet ses de unge vinderskytter Kasper Sørensen, Lucas Poder, Amalie Adeler og Flavia Tarniceriu. Foto: Nina Pold Henriksen
Annonce

Ejstrupholm: 5. årgang fra Ejstrupholm skole nåede i sidste uge frem til landsdelsfinalen i skydning for alle 5. klasser i Danmark. Her opnåede de en førsteplads og vandt også 3000 kroner til klassekassen, oplyser Bent Jensen fra Ejstrupholm Jagt- og Skytteforening.

Eleverne fik overrakt diplomet af Ninna Pold Henriksen fra Ejstrupholm Jagt- og Skytteforening, som også havde gavechecken med klassen.

Skydningen fandt sted i Fredericia, hvor eleverne først fik lov til at skyde så mange prøveskud, de havde lyst til, før den afgørende skyderunde begyndte.

"Vi fik en halv time til at skyde i. Da vi var færdige med at skyde, var der stadig 10 minutter tilbage. Efter vi havde skudt, gik vi op igen og så, hvor mange point vi fik. Hvis det andet hold fik et point mere, stod vi lige, så vi vandt med et point mere end dem, og vi blev mega glade og begejstrede over, at vi kom en førsteplads. Vinderne var Amalie, Flavia, Kasper og Lucas", skriver eleverne selv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce