Annonce
Den lille Avis

Vækstpulje er klar igen

Norlys er igen klar til at dele penge ud fra sin vækstfond. Arkivfoto: Norlys
Norlys Vækstpulje tager hul på en ny ansøgningsrunde.

Midtjylland: Energi- og telekoncernen Norlys’ repræsentantskab har netop godkendt, at koncernen det kommende år kan uddele 50 millioner kroner til projekter og initiativer gennem Norlys Vækstpulje.

Beløbet fordeles på tre ansøgningsrunder, og næste ansøgningsfrist er den 1. juni, og derefter følger en ny runde med frist den 1. oktober.

- Vi har især fokus på at støtte initiativer, der fremmer grøn omstilling og digitalisering eller på anden vis bidrager til fællesskab, siger Jens Erik Platz, bestyrelsesformand i Norlys.

Annonce

Norlys Vækstpulje støtter bredt og primært inden for Norlys’ ejergeografi, som dækker det meste af Jylland. Der er dog også mulighed for at opnå støtte, hvis man bor uden for området og har en god idé eller et spændende projekt, der kan gøre en forskel for den grønne omstilling eller digitaliseringen.

Grøn omstilling

- Vi har især bevilget penge til foreninger og kulturliv i lokalsamfundene, men vi har også et stort ønske om, at Norlys Vækstpulje skal være med til at gøre en forskel i et bredere samfundsperspektiv. Som energi- og telekoncern spiller vi en stor rolle i den grønne omstilling og digitaliseringen af samfundet. Derfor vil vi også meget gerne modtage endnu flere ansøgninger fra iværksættere med gode ideer, der kan gøre en forskel inden for netop det område – også selv om de bor uden for vores ejergeografi, siger Jens Erik Platz.

I 2020 støttede vækstpuljen blandt andet forskellige projekter med fokus på forskning, formidling eller decideret bæredygtig omstilling.

Langt de fleste ansøgninger kommer fra foreninger og kulturliv, som søger støtte til alt lige fra bålhytter til sportsudstyr.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Backgammon-dyst i 30 timer

Den lille Avis

Gyvelborg fik shelterpladser

Den lille Avis

Aktivitetsråd er på plads

Den lille Avis

Fortsat fart på Sebastian Øgaard

Annonce