Annonce
Den lille Avis

Vandkunst udsat for hærværk

Vandet var nærmest selvlysende grønt i bassinet omkring den lille vandkunst i Ejstrupholms anlæg. Skulpturen forestiller en mor, der med paraplyen beskytter sine børn mod en regnbyge. Foto: Søren Jørgensen
Annonce

Ejstrupholm: Søren Jørgensen fra Ejstrupholm spærrede øjnene op, da han om formiddagen tirsdag 21. juli gik forbi den lille vandkunst ved indgangen til anlægget i Ejstrupholm.

Vandet i bassinet omkring skulpturen havde nemlig fået en nærmest selvlysende grøn farve.

Søren Jørgensen blev noget knotten, da han er en af de frivillige, der i lang tid har gået og arbejdet med at få anlægget til at se  bedre ud.

"Hvor er det sørgeligt, at andre bare ødelægger. Lad os alle holde øje med, hvad der sker dernede", skrev Søren Jørgensen i et opslag på den lokale facebook-gruppe, hvor han også kunne vise et foto af hærværket.

- Man bliver ked af det og skuffet. Heldigvis tror jeg ikke, at det er maling, nærmere noget grønt farvestof, måske frugtfarve, så jeg tror ikke, at skulpturen har taget skade. Men jeg melder det alligevel til politiet, siger Søren Jørgensen til Horsens Folkeblad.

Ejstrupholms lystanlæg fylder 100 år i 2023, så derfor er en række frivillige fra byen i gang med et kæmpearbejde med at renovere den gamle park.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Nej til lån i yderområder?

Den lille Avis

Menighedsråd er fuldtalligt

Den lille Avis

Efterårshygge på skovmuseet

Den lille Avis

Frank Heidemann stopper

Annonce