Annonce
Den lille Avis

Veteranklub håber på sol

Erik Christiansen, formand for Midtjysk Veteran Klub, håber som sine kolleger på lidt mere sol til at skinne på de fine gamle køretøjer. Arkivfoto
Annonce

Hampen: Sommeren har været præget af en del regn og ikke overvældende mængder sol, så det har ikke været den allerbedste for sommer landets veteranklubber. Men muligvis er der mere sol på vej, så blandt andre Midtjysk Veteran Klub (MVK) skruer op for forventningerne til de kommende træf.

Og der er ikke så lang tid til det næste. Klubben arrangerer som altid træf ved Cafeteria Kroen ved Hampen den første tirsdag i en måned, så næste almindelige træf bliver derfor tirsdag 6. august, hvor de første køretøjer begynder at rulle ind ved 17-tiden. Klubben plejer at få besøg af en blandet skare - lige fra veteranbiler, knallerter og motorcykler til lastbiler og veterantraktorer.

Allerede nu er MVK så småt begyndt at gøre klar til årets største begivenhed - nemlig det store afslutningstræf søndag 1. september - ligeledes ved Cafeteria Kroen. Søndagstræffet 1. september finder sted fra klokken 9 til 15.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Nyt vandværk skal indvies

Den lille Avis

Vandkunst udsat for hærværk

Mest læste

Seneste nyt

Den lille Avis

Sommer som i gamle dage

Annonce