Annonce
Den lille Avis

Vibeke har flower power i sit værksted

Vibeke Aamann Pold med en af sine dekorationer. Hun har startet firmaet Flowers by Aamann. Foto: Kenneth Pold
Annonce

Ejstrupholm: Den 35-årige blomsterdekoratør Vibeke Aamann Pold har fart over feltet. Hun har for nylig startet sin egen virksomhed Flowers by Aamann, hvor hun har gang i en masse dekorationskurser.

Hun er tæt på at nå de 100 kursister, der har deres gang i værkstedet på Kejlstrupvej 10 mellem Ejstrupholm og Nørre Snede.

- Nu er jeg nået op på 91 tilmeldinger på 10 hold, så nu overvejer jeg at oprette et hold mere, så jeg når op på 100 kursister inden jul, fortæller Vibeke Aamann Pold.

Noget tyder på, at hun har mere energi end de fleste. Nu har hun lige oprettet eget firma og har som nævnt travlt med undervisning her i november. Men hun har også andre opgaver.

Hun arbejder udendørs "i overall og sikkerhedssko" som hun udtrykker det for et haveservicefirma i Arnborg fra marts til november, og derudover har hun freelance-arbejde for blomsterbutikker.

Samtidig er hun mor til tre små børn på henholdvis et, tre og fem år.

Ægtemanden Kenneth Pold er eltekniker og bidrager også til virksomheden.

Jeg er ikke så god til at sidde stille, og jeg kan godt lide at få noget fra hånden.

Vibeke Aamann Pold
Julen står for døren, så Vibeke Aamann Pold har selvfølgelig travlt med juledekorationerne. Privatfoto
Annonce

Pop-up butik

Værkstedet på Kejlstrupvej er blevet udvidet, og det kan udvides yderligere, hvis der bliver behov for det.

- Jeg har altid drømt om at have virksomhed herhjemme. Jeg vil gerne undervise, og så åbner jeg op engang i mellem som "pop-up"-butik for eksempel i weekender, fortæller Vibeke Aamann Pold.

Hun har været i blomster- og dekorationsbranchen i 15 år. Oprindeligt blev hun uddannet hos Tørring Blomster, og hun har arbejdet i Brande i BlomsterAtelie og senest hos Haveoasen i Herning i 10 år.

Ud over at drive virksomhed på hjemmefronten er hun begyndt at udstille sine dekorationer i butikken Homeloving i Ejstrupholm.

Så der sker noget på mange fronter.

- Jeg er ikke så god til at sidde stille, og jeg kan godt lide at få noget fra hånden, understreger Vibeke Aamann Pold.

Annonce

Hygger med børnene

En af de store fordele ved at arbejde meget hjemmefra er, at hun kan være mere sammen med sine børn.

- Mine to drenge vil gerne være herude i værkstedet, så jeg føler næsten ikke, at jeg er på arbejde, når jeg har dem med. De hygger sig og sidder og klipper og klistrer. Lillepigen på et år piller for meget ved tingene, så hun må vente lidt med at komme herud, lyder det muntert fra Vibeke Aamann Pold.

For at markere starten på den nye virksomhed har Flowers by Aamann åbent hus torsdag 15. november fra klokken 15-20 og igen lørdag 17. november fra klokken 10-15.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Foredrag om caminoen

Den lille Avis

Storsejr til præriepiger

Den lille Avis

Hærvejskoret synger i skoven

Annonce