Annonce
Den lille Avis

Y's Men's klubben uddeler penge

Nr. Snede/Ejstrupholm: Højderyggens Y's Men's klub uddeler hvert år penge til cirka 20 forskellige formål. I år uddeles 170.000 kroner, og omkring 40 procent af pengene deles ud i gl. Nr. Snede kommune. De går til spejderne, de tre FDF-kredse, kristne børneklubber samt julehjælp.

Også søndagsskolernes sommerlejr på Lyngsbo støttes, hvor der ofte sendes 40-50 børn på lejr. Desuden støtter man KFUMs soldaterhjem, der altid er med ude i brændpunkterne, hvor danske soldater sendes ud.

Endvidere støtter Højderyggens Y's Men's klub SAT 7, en kristen radiostation på Cypern, der sender til den arabiske verden på forskellige sprog.

Annonce

To andre organisationer klubben støtter er MAF og Mercy Ships. MAF er en kristen verdensomspændende organisation med mange små fly og mange frivillige piloter. De flyver på steder, hvor ingen andre kan komme frem og servicerer mange nødhjælpsorganisationer med transport af mad, medicin, læger, patienter med mere. Mery Ships ejer to hospitalsskibe, der ligger i havn i de fattigste lande med alt moderne sygehusudstyr og 4-500 frivillige på hvert skib. Lige fra kaptajn til læger, sygeplejerske, kokke og rengøringspersonale. Det ene skib er den gamle storebæltsfærge Dronning Ingrid. Lederen for det danske kontor i København er Vibeke Førrisdahl, der stammer fra Nr. Snede.

De fleste penge tjenes i Højderyggens Y's Men's klubs genbrugsbutik i Ejstrupholm, hvor man har næsten alt - dog ikke tøj. Personale fra butikken henter meget gerne større ting og hjælper til med at rydde dødsboer.

- For mange giver det en meningsfuld tilværelse at være med i dette fællesskab. Der er mange damer med til at drive butikken, og de kan også deltage i de fleste af vore turer og møder. Interesserede kan kontakte Hans Erik Møller tlf 22668814, Ernst Pold tlf 22158233 eller Hans Hauge tlf 20203643, lyder det fra klubben.

Annonce
Den lille Avis

Herrer vil ikke stå i skyggen af damerne: Håndboldklub vil fokusere mere på seniorherrer og har ansat to nye trænere

Annonce
Den lille Avis

FDF'erne i Hampen og Gludsted fejrer 40 års jubilæum

Annonce
Den lille Avis

Angelika siger farvel til sin blomsterbutik - kroppen trænger til en pause

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Massiv opbakning til nye boligprojekter, flere seniorboliger - og et medborgerhus

Den lille Avis

Dårligt internet og afsides beliggenhed tvinger lokalhistorisk arkiv til at flytte væk fra skovmuseum

Den lille Avis

Du ved, hvad du har - stem nej til at fjerne forbeholdet

Den lille Avis

Gigantiske glasfugle svæver højt under loftet på skole

Den lille Avis

Vibeke er ny borgerrådgiver og skal være med til at styrke forståelsen mellem borgerne og kommunen

Den lille Avis

Måske kan Hærvejs-turisme puste nyt liv i gammelt museum

Den lille Avis

Idyllisk skovmuseum er truet af lukning. Frivillige vil kæmpe for at bevare det

Den lille Avis

Håndboldklubbens store loppemarked gøres klar

Annonce