Annonce
Brygmester Kenneth Larsen fra bryghuset HumlepraXis holder af Hærvejens natur. Endda i en grad, så han bruger gran som krydderi i nogle af øllerne. Foto: Peter Hald
Den lille Avis

Øl med usædvanligt grønt tilskud: Brygmester puttede friske granskud fra Hærvejen i sit nye bryg

Kenneth Larsen fra det lille ølbryggeri HumlepraXis er en finurlig herre, der gør tingene på sin helt egen måde.
Annonce
  • Brygmester Kenneth Larsen fra bryghuset HumlepraXis holder af Hærvejens natur. Endda i en grad, så han bruger gran som krydderi i nogle af øllerne. Foto: Peter Hald
  • Kenneth Larsen har haft sit lille bryggeri i otte år og er blandt andet blevet kendt for sin Hærvejs-øl. Han har lige brygget en omgang øl med titlen Hærvejs Fyr. Foto: Peter Hald
  • Kenneth Larsen laver næsten alt selv - lige fra selve øllet til etiketterne. Her er han i gang med at køre en rulle etiketter til det nye bryg. Foto: Peter Hald
  • Så er kassevis af friske Hærvejs Fyr klar til eftergæring på flaske. De er i handlen til august. Foto: Peter Hald

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce