Annonce
Lea Larsen, Alslevkro, er glad for at lave mad. Hun hjælper ofte til derhjemme, fortæller hun. I skolekøkkenet sørgede hun for, at terminatoræggene blev stegt perfekt. Foto: Martin Franciere
Digeposten

Elever boltrede sig i skolekøkkenet i vinterferien

16 piger og to drenge har i denne uge prøvet kræfter udi madlavningens svære kunst. I Løgumkloster Distriktsskoles køkken blev de undervist af fire voksne elever fra UC Syd i Haderslev.
Annonce
  • Lea Larsen, Alslevkro, er glad for at lave mad. Hun hjælper ofte til derhjemme, fortæller hun. I skolekøkkenet sørgede hun for, at terminatoræggene blev stegt perfekt. Foto: Martin Franciere
  • Hjemmelavet mad smager nu engang bedst. I løbet af de tre maddage stiftede børnene bekendtskab med forskellige råvarer, ernæringsstoffer og det, at læse en varedeklaration. Foto: Martin Franciere
  • Når man har spist, skal man selvfølgelig også vaske op. Der er ingen opvasker i skolekøkkenet, og hvad gør det? Det tager alligevel så lang tid, så det er lettere at gøre det selv, lyder der fra børnene i skolekøkkenet. Foto: Martin Franciere
  • Mellem de tre måltider er der også tid til at røre sig og lege i den store gymnastiksal. Og det benytter børnene sig flittigt af. Foto: Martin Franciere
  • Hjemmelavet terminatoræg - værsgo' og spis! Foto: Martin Franciere
  • Der skal bruges mange ingredienser til terminatoræg. Foto: Martin Franciere
  • Tønderegnens 4H har tidligere lavet madskole i sommerferierne, men det var første gang, at man forsøgte sig med en kort tredages-udgave. Eleverne syntes, det var sjovt. Foto: Martin Franciere
  • Tønderegnens 4H har tidligere lavet madskole i sommerferierne, men det var første gang, at man forsøgte sig med en kort tredages-udgave. Eleverne syntes, det var sjovt. Foto: Martin Franciere
  • Mellem de tre måltider er der også tid til at røre sig og lege i den store gymnastiksal. Og det benytter børnene sig flittigt af. Foto: Martin Franciere
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce