Kenneth og Thomas Vinther Sørensen har kastet sig ud i et drømmeprojekt. De har startet nicheproduktionen Gedegaarden i Agerskov. Ønsket er at nedbryde nogle af de fordomme, der er om gedekød.
Copy link address
Cecilie Anne Spottog Petersen ceasp@jv.dk
Annonce
Thomas Vinther Sørensen udgør den ene part af brødreparret, der står bag nicheproduktionen Gedegaarden. Lige nu er det en hobby, men håbet er, at de en dag kan leve af det. Foto: Ludvig Dittmann
Måske er der mange fordomme om gedekød, men de var ikke at spore på Gedegaarden i Agerskov. Der blev spiste mange grillpølser produceret af kødet fra geder. Og folk var vilde med dem. Foto: Ludvig Dittmann
Kenneth og Thomas Vinther Sørensen arbejder på to forskellige gårde til dagligt, men sammen står de bag nicheproduktionen Gedegaarden. Lige nu er det en hobby, men håbet er, at de en dag kan leve af at producere produkter af gedekød. Foto: Ludvig Dittmann