Annonce
Genforeningen 2020 bliver fejret i hele landet - særlig i Sønderjylland. Rundt om i Tønder Kommune vil der frem til sommer været arrangementer, der markerer den 100 år gamle begivenhed. I Shweizerhalle i Tønder har man taget hul på fejringen med udgivelsen af bogen "Genforeningen i Tønder Kommune", en udstilling der beretter om 100 år gamle historier og så selvfølgelig sang. Sangene blev sunget fra en kopi af et originalt sanghæfte med "De forbudte sange."
Digeposten

Her bliver festen holdt i Tønder Kommune i anledningen af Genforeningen

Den 10. februar går det for alvor løs med arrangementer i Tønder Kommune, når 100-året for Genforeningen af Sønderjylland og Danmark bliver fejret.
Annonce
  • Genforeningen 2020 bliver fejret i hele landet - særlig i Sønderjylland. Rundt om i Tønder Kommune vil der frem til sommer været arrangementer, der markerer den 100 år gamle begivenhed. I Shweizerhalle i Tønder har man taget hul på fejringen med udgivelsen af bogen "Genforeningen i Tønder Kommune", en udstilling der beretter om 100 år gamle historier og så selvfølgelig sang. Sangene blev sunget fra en kopi af et originalt sanghæfte med "De forbudte sange."
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce