Annonce
Digeposten

Åbner kontor: Ballum får Sol og Strand

Thorkild Lorensen, ejer den bygning, hvor Sol og Strand Feriehusudlejning fra 3. september åbner nyt kontor. Her ses han sammen med regionschef Jimmi Nielsen (th). Pressefoto: Sol og Strand Ferieudlejning
Så er der mere sol og strand på vej til Ballum. I hvert fald etablerer Sol og Strand Feriehusudlejning nu et kontor i Ballum.
Annonce

Ballum: Et nyt skilt på facaden på den tidligere købmandsbutik på Byvej 50 i Ballum indikerer, at der er nye aktiviteter på vej på adressen. Det er Sol og Strand Feriehusudlejning, der bliver de nye lejere, og fra 3. september vil bureauet holde åbent tre dage om ugen.

-Vi oplever i øjeblikket stor vækst i antallet af feriehuse, vi får til udlejning her i Ballum, og da vi ønsker at være til stede for såvel sommerhusejere som feriegæster, har vi besluttet at etablere et satellitkontor her i Ballum. Med lejemålet på Byvej har vi fået en synlig og central placering, og vi glæder os til at få fast base i byen, siger regionschef Jimmi Nielsen i en udsendt pressemeddelelse.

Annonce

Et-årig lejeaftale

I første omgang har Sol og Strand og ejeren af bygningen, Thorkild Lorensen, indgået en et-årig lejeaftale.

- Jeg forestiller mig bestemt, at der vil blive behov for forlængelse af lejeaftalen, idet vi ser en stigende interesse fra ejere af sommerhuse, som har ønske om at indgå samarbejde med os, siger Jimmi Nielsen, der blandt andet tilskriver den stigende interesse et øget bundfradrag, hvor udlejerne nu kan have op til 60.000 kroner i lejeindtægter, inden der skal betales skat.


Vi oplever i øjeblikket stor vækst i antallet af feriehuse, vi får til udlejning her i Ballum.

Jimmi Nielsen, regionschef


I forbindelse med åbningen 3. september er Sol og Strand vært ved kaffe og kage i tidsrummet 15-17, og regionschefen håber, at rigtig mange vil benytte lejligheden til at kigge inden for i de nye rammer.

Annonce
Annonce
Digeposten

Nu skal der pustes mere liv i Visby

Annonce
Annonce
Digeposten

i30 til under 200.000 kroner

Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Klumme: Prøv det nu af

Digeposten

Kaffe, kage, Sol og Strand i Ballum

Digeposten

Alzheimerforeningen mangler indsamlere

Annonce