Annonce
Digeposten

Årets hus ligger på Slogsherredsvej 26

Slogsherredsvej 26 i Bylderup er årets hus. Privatfoto

Borgerforeningen for Bylderup-Bov, Bylderup og Lendemark har afgjort, hvilken ejendom der løber med æren af at være "Årets hus".

Annonce

Bylderup: På generalforsamlingen i Borgerforeningen for Bylderup-Bov, Bylderup og Lendemark blev det afsløret, hvilken ejendom, der løber med æren af at være "Årets hus".

- I år er valget faldet på Stella og Uwe Andresens ejendom, Slogsherredsvej 26 i Bylderup, oplyser medlem af borgerforeningens bestyrelse, Peter Brockhattingen, i en pressemeddelelse.

På adressen lå der tidligere et ældre hus, som blev nedrevet, og at den nyopførte ejendom er valgt som årets hus, skyldes blandt andet at huset fastholder husrækken på vejen, og dermed tætheden i husrækken, så der undgås en udhulning i bebyggelsen.

- Dette er vigtigt, da Slogsherredsvej jo indeholder nogle af de vigtigste elementer i området, nemlig skole, forsamlingshus og idrætscenter, pointerer Peter Brockhattingen.

Slogsherredsvej 26 er opført i velkendte materialer, som ses i de øvrige huse. Der er også anlagt en flot have, så alt i alt er det positivt for området og højner boligkvaliteten i byen. Flere af husene på vejen er blevet renoverede, og lige nu er Slogsherredshus ved at få pålagt nyt tag, og i den forbindelse falder årets hus godt ind i den øvrige bebyggelse.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Sommerkoncerterne er på plads

Annonce