Annonce
Digeposten

Ældrecenter slår atter døren op

Aktivitetshuset SEA i Skærbæk har været lukket ned i tre måneder. Nu er centret klar til at genåbne under behørig hensyntagen til de gældende regler for at minimere smitterisikoen. Billedet fra fra 2018, da Johnny Hansen fra Kandis lagde vejen forbi centret. Foto: Jacob Schultz
Efter at have været lukket ned i tre måneder genåbner aktivitetscenter SEA i Skærbæk. Centret er indstillet på at holde åbent i hele sommerperioden.
Annonce

SKÆRBÆK: Efter de seneste udmeldinger fra regeringen om coronasituationen melder senior-aktivitetscentret SEA i Skærbæk sig på banen igen med fuldt program.

- Oprindeligt var vi klar til at åbne de små aktiviteter, men nu kan vi åbne i fuldt omfang, siger aktivitetshusets formand, Rigmor Goth Olsen, og fortsætter:

- Vi overholder selvfølgelig Sundhedsstyrelsens vejledninger med hensyn til rengøring, antal personer per kvadratmeter, håndsprit og så videre.

Aktivitetshuset genoptager programmet, som det lå, da centret blev lukket ned. Det betyder, at der lægges ud på onsdag den 10. juni med foredrag om bestigning af Tanzanias højeste bjerg ved Knud Lykke fra Årre. Den 17. juni er der grillfest, hvor tilmelding er nødvendig. Sidste frist for tilmelding er fredag den 12. juni.

Annonce

Sommeråbent

Som noget nyt har centret besluttet, at alle aktiviteterne kan undlade at holde sommerferie, hvis det ønskes.

Normalt er centeret lukket i juli, men da vi nu har haft lukket i tre måneder, skal alle have mulighed for at bruge SEA hele sommeren, hvis de ønsker det. Der vil dog ikke være onsdags-arrangementer i juli.

Man er velkommen til at tage kontakt til lederne af de forskellige aktiviteter, hvis man vil vide mere om planerne for sommeren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Sommerkoncerterne er på plads

Digeposten

Per giver en hånd med lokalt

Annonce