Annonce
Digeposten

Æra slutter: Byens Opel-forhandler går nye veje

Jan Feifer stopper som Opel-forhandling i Tønder. Her ses han sammen med sin kompagnon Jørn Nielsen (th.). Foto: Jacob Schultz
Tønders ældste bilforretning Vest-Biler Syd A/S med rødder helt tilbage til 1947 opgiver den autoriserede Opel-forhandling og bliver medlem af den landsdækkende kæde "CarPeople".
Annonce

TØNDER: Ældre Tønder-borgere vil huske GM - General Motors - Tønder Automobilforhandler på Kongevej overfor posthuset. De seneste mange år har de gule Opel-skilte præget Tønders nordlige indfaldsvej. Men ved årsskiftet er slut. Tønders ældste bilforretning, Opel-forretningen Vest-Biler Syd A/S med rødder helt tilbage til 1947, skifter kurs og går nye veje.

- Vi opgiver den autoriserede Opel-forhandling og bliver i stedet en del af den landsdækkende kæde "CarPeople", der allerede har 40 medlemmer og fortsat udvikler sig, fortæller direktør for Vest-biler i Tønder, Jan Feifer.

Annonce

El-biler

I det nye samarbejde med CarPeoples lukkes Vest Bilers matrikel på Kærgårdsvej op for, at der lukkes flere bilmærker ind, ligesom der lægges op til at styrke service- og værkstedsafdelingen, blandt andet på skadesområdet, hvor kapaciteten øges væsentligt.

- Vi har også taget hul på el-udviklingen, så vi både kan sælge og servicere el-biler i fremtiden, understreger direktøren.

Konceptet bag CarPeople er salg og servicering af nyere brugte biler. Vest Bilers og Jan Feifers tættet forbindelse til Opel ophører godt nok ved årsskiftet, men salget af nyere modeller fortsætter.

Skiftet fra Opel til CarPeople får i første omgang rent personalemæssigt ingen ændringer. Der er 14 ansat i virksomheden netop nu, og antallet vil muligvis vokse.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Sommerkoncerterne er på plads

Digeposten

Ældrecenter slår atter døren op

Annonce