Annonce
Digeposten

Øko Life Camp gentages

Øko Life Camp skal give de deltagende børn viden om naturen og madens vej fra jord til bord. Her er tre børn fra sidste års camp igang i køkkenhaven. Privatfoto

Sidste års gode oplevelser gentages, når der søndag den 29. juli igen åbnes for Øko Life Camp på Trøjborg Hovedgård. I år bliver der mere fokus på landbrug og mad.

Visby: - Det må gerne blive en tradition.

Sådan siger Dagmar Clausen, der sammen med to søstre og to gode venner sidste år var arrangører af Øko Life Camp for første gang. 12 større børn fra store dele af Danmark - København, Fyn, Midtjylland og lokalområdet - kom på en uges camp hjemme på de tre søstres fædrene gård, hvor aktiviteterne blandt andet bestod i at malke køer - både meget tidligt om morgenen og sidst på eftermiddagen, grave kartofler op, sejle i kano, sætte drager op på Rømø og et besøg hos Naturmælk syd for Tinglev.

Alt i alt en camp som de deltagende børn var meget glade for at være på. Så glade, at der ikke var den store efterspørgsel på mobiltelefoner - der skete så meget andet spændende.

Øko Life Camp

Øko Life Camp holdes fra søndag den 29. juli til fredag d. 3. august.

Den er for børn i alderen 10 til 14 år.

Læs mere om campen, program, priser og folkene bag på www.økolifecamp.dk.

Øko Life Camp byder også i år på en sejltur i kano. Foto fra sidste år. Privatfoto

Mere landbrug

Derfor gentages Øko Life Camp i år. Arrangørerne er allerede i gang med at planlægge programmet for denne sommers camp.

- Børnene sidste år efterspurgte lidt mere landbrug, så landbrug går igen i år. Det får de lov til flere gange. Og så vil vi have mere fokus på maden, så vi laver køkkenhave, laver hjemmekærnet smør, koger æblegrød og måske plukker vi en høne, fortæller Dagmar Clausen:

- Landbrug og mad bliver de to store, bærende dele på campen. Dertil kommer der en lang række andre udendørs aktiviteter.

Annonce

Begrænset antal børn

På dette års Øko Life Camp bliver der plads til 16 børn i alderen 10 til 14 år.

- De bor i den af det gamle stuehus. Vi foretrækkker små grupper, for så lærer de så meget som muligt, og de får opmærksomhed, fortæller Dagmar Clausen.

De fem arrangører bor alle i Århus, men tre af dem er opvokset på Trøjborg Hovedgård - det er deres hjem - så derfor holdes Øko Life Camp der, lige midt i naturen.

- Ofte, når man komme på camp, så er det noget med fodbold eller håndbold. Her skal man ikke brænde for noget specifikt, vi vil bare gerne lave nogle outdoor aktiviteter. slutter Dagmar Clausen.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Tre tips til den giftfri have

Mest læste

Seneste nyt

Digeposten

Kære læser: To bliver til én

Annonce