Annonce
Digeposten

1.600 elever går på æblerov i Tønder

Skoleelever fra Tønde Kommune deltager i GoCooks begivenhed "Æblerov". Pressefoto
Annonce

Tønder:  1.600 børn og unge fra Tønder Kommune går på æblerov i skolekøkkenet, når GoCook Smagekassen fra Coop efter efterårsferien lander på fire ud af fem grundskoler i Danmark. Sammen med 170.000 andre danske skolebørn skal de blandt andet bage søde æbleboller og give en italiensk æggekage et tvist med danske æbler.

- Vi oplever, at mange børn aldrig har været på æblerov, selvom Danmark bugner af æbler her i efteråret, og de er heller ikke helt klar over, hvor meget man kan bruge et dansk æble til. Børnene kan derfor blive mad-reddere ved at lære at bruge de mange danske æbler lige nu, siger Bente Svane Nielsen, der er projektchef for GoCook, Coops madprogram for børn og unge.

Skolerne har tilmeldt sig som aldrig før, så der i år er rekorddeltagelse med knap 7.500 tilmeldte klasser fordelt over hele landet.

GoCook Smagekassen er i år Danmarks største madaktivitet. Den afvikles i år for 14. gang i træk. Skoleeleverne går i køkkenet i ugerne 43, 44 og 45. Fra Tønder Kommune deltager Skærbæk Distriktsskole med ni klasser, Tønder Distriktsskole med ni klasser og Løgumkloster Distriktsskole med syv klasser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Foredrag på kirkemusikskolen

Digeposten

Lav flotte græskar på Postgaarden

Digeposten

FC Sydvest lejer Superliga-talenter

Digeposten

Der er fransk på toppen i Danmark

Digeposten

Dacia sænker pris på Dokker og Duster

Digeposten

10 facts om Fodbold for hjertet

Annonce