Annonce
Digeposten

40 års jubilæum

Tage Hansen Thomsen, Løgumkloster, kan den 12. januar 2021 fejre sit 40 års jubilæum ved Brødrene Hartmann A/S i Tønder.

Han startede sin karriere hos Brødrene Hartmann i januar 1981 på skiftehold i trykkerinet ,og var der i 1½ år. Herefter blev det til 27 år i formproduktionen på skiftehold, hvor han både har været operatør på efterpresser samt været i laboratoriet og kontrolrummet. De seneste 11 år har Tage Hansen Thomsen været postmedarbejder på Brødrene Hartmann, hvoraf han de seneste 6½ har også har haft morgenvagter- og afløser vagter i porten.

Han er derudover en altmulig servicemedarbejder på Brødrene Hartmann, han servicerer den interne brandbil, skifter filtre og mange andre uvurderlige opgaver.

I fritiden bruger han meget tid på motorsport, hele otte gange har han været til Le Mans for at flage. Tage Hansen Thomsen færdes generelt ofte på Padborgpark for at dyrke sin hobby med motorsport.

Derudover går han også op i jagt, og på at bruge tid sammen med sin hustru gennem 40 år, døtre og børnebørn. Tage Hansen Thomsen har også været frivillig brandmand og er nu æresmedlem i det lokale brandværn. Han har selvfølgelig også været brandmand på Brødrene Hartmann.

Annonce
Annonce
Digeposten

Genforeningsprojekt får donation

Annonce
Annonce
Digeposten

Diamantbryllup

Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Vokseværk hos lokal virksomhed

Annonce