Annonce
Digeposten

40 procent af medlemmerne er væk - men håbet lever

Holdene i Stines Træningscenter er mindre end normalt, men nu kan man følge med hjemmefra. Foto: Privatfoto
Stines Træningscenter har været hårdt ramt gennem de seneste måneder, men de teknologiske muligheder har skabt nye måder at gøre tingene på.
Annonce

LØGUMKLOSTER: Støt de lokale! Det er en sætning, du sikkert har hørt masser af gange, men i år har den fået en helt anden betydning.

Corona-krisen har nemlig sendt mange i knæ, og nogle af dem, der har haft det svært er de lokale fitnesscentre.

Her er det også en klar opfordring at støtte op, for mange af dem har ondt for tiden. Blandt andet har krisen tydeligt kunne mærkes hos Stines Træningscenter i Løgumkloster, der også byder på fysioterapi.

- Vi har eksisteret i snart 15 år, så der er mange faste og loyale medlemmer, der har bakket os flot op. Mange har trænet online, så vi stadig har haft kontakt med dem. Vi har dog mistet op mod 40 procent af vores medlemmer på grund af enten bero-aftaler eller opsigelser, siger Stine Lee Bruhn Schrøder, indehaver af Stines Træningscenter.

Annonce

Nye veje

I mange uger på stribe var det slet ikke tilladt at besøge sit lokale center. Noget som dog ikke fik Stine Lee Bruhn Schrøder til at gå i panik.

I stedet blev der skabt nye måder at gøre tingene på.

- Vi har haft online træning, hvor vi har haft vores egne instruktører med. De har så lavet nogle direkte sessioner, der efterfølgende var tilgængelige, så man bare kunne træne, når man havde lyst. Man kunne dog tydeligt mærke, at folk savnede det fysiske træningscenter, fortæller hun.

Annonce

Fortsætter succes

Selvom der igen er åbnet op for Stines Træningscenter i Løgumkloster, er der stadig krav og restriktioner.


Vi har optaget vores holdtræning, som vi har lagt ind som livestream. Hvis man ikke lige har kunne møde op eller der ikke har været plads på holdene, har man stadig haft mulighed for at træne med.

Stine Lee Bruhn Schrøder, Indehaver af Stines Træningscenter


Af samme grund må man fortsat ikke være helt så mange som vanligt på de forskellige hold, men så kan man jo passende fortsætte den digitale succes.

- Vi har optaget vores holdtræning, som vi har lagt ind som livestream. Hvis man ikke lige har kunne møde op eller der ikke har været plads på holdene, har man stadig haft mulighed for at træne med, slutter Stine Lee Bruhn Schrøder.

Stines Træningscenter byder både på fitness og indbygget fysioterapi. Foto: Privatfoto
Annonce
Annonce
Digeposten

Nu skal der pustes mere liv i Visby

Annonce
Annonce
Digeposten

i30 til under 200.000 kroner

Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Klumme: Prøv det nu af

Digeposten

Kaffe, kage, Sol og Strand i Ballum

Digeposten

Alzheimerforeningen mangler indsamlere

Annonce