Annonce
Digeposten

50.000 kroner: Sol og Strand Rømø vil støtte lokale projekter

Sidste år modtog "Projekt Arrild Legeland" 25.000 kroner fra Sol og Strands pengepulje. Til venstre ses projektets repræsentant Kaj Mamsen med Sol og Strands bureauchef Hanne Meyer. Pressefoto

Rømø: Hvert år støtter Sol og Strand Rømø en række lokale projekter, som skal være til gavn for både fastboende og feriegæster i de områder, hvor firmaet udlejer ferieboliger.

I de seneste to år har Arrild Legeland, Ballum Idrætsforening, Rømø Sejlklub og Rømø Frivillige Brandmænd eksempelvis modtaget økonomisk støtte fra pengepuljen, som i år lyder på 50.000 kroner.

Nu åbner Sol og Strand igen for ansøgninger, og bureauchef Hanne Meyer håber på at se mange forskelligartede ansøgninger.

- I og for sig er det kun er fantasien, der sætter grænser for, hvilke projekter man kan søge om penge til. Det eneste kriterie er, at der skal være tale om projekter i de områder, vi udlejer sommerhuse, og det vil blandt andet sige på Rømø, i Arrild, Højer og Ballum, siger Hanne Meyer i en pressemeddelelse.

Ansøgningsfristen er 15. februar 2021, og herefter vil tre projekter blandt alle ansøgningerne blive udvalgt af lokalkontoret. Derefter skal sommerhusejerne afgøre, hvordan pengene bliver fordelt mellem de nominerede projekter. Det er muligt at søge om en lokal håndsrækning på Sol og Strands hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Vokseværk hos lokal virksomhed

Digeposten

Diamantbryllup

Annonce