Annonce
Digeposten

75.000 kroner: Nationalpark Vadehavet støtter lokale projekter

Det er nu muligt at søge tilskudsmidler til nye projekter, events eller forbedringer af friluftsliv i vadehavsområdet. Arkivfoto: Annett Bruhn

Rømø: Nationalpark Vadehavets bestyrelse har endnu engang afsat tilskudsmidler til lokale projekter og initiativer i områderne omkring vadehavet.

Puljen lyder i år på 75.000 kroner, og derfor søger nationalparken nu ansøgninger fra beboere, organisationer og lokale grupper, der projekter i støbeskeen, der kan forankres lokalt ved vadehavsområderne.

Der kan maksimalt gives et beløb på 10.000 kroner til det enkelte initiativ, og projekterne skal opfylde ét af fire formål.

Det kan enten være et netværksarrangement, som er med til at udvikle nationalparken eller udbrede kendskabet og viden om parken.

Der kan også søges midler til at udvikle et nyt event, som skal foregå i nationalparken eller have direkte tilknytning til parken.

Det tredje formål, man kan søge midler til, er at forbedre mulighederne for friluftsliv i området.

Den sidste type af formål, som man kan søge puljemidler til, er mindre projekter med naturgenopretning i nationalparken for øje.

På Nationalpark Vadehavets hjemmeside kan man finde ansøgningsskemaet til puljen, som man skal udfylde, samt læse mere om kriterierne til projektet.

Ansøgningsfristen er 15. marts 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Vokseværk hos lokal virksomhed

Annonce