Annonce
Digeposten

Advents- og julekoncert i Arrild kirke

Trompetist Henrik Rønnow er en del af trioen, som står i spidsen for koncerten i Arrid Kirke tirsdag den 15. december. Foto: Pressefoto
Annonce

Arrild: Tirsdag den 15. december er der advents- og julekoncert i Arrild kirke.

I spidsen for koncerten er sopran Anne Mette Balling, trompetist Henrik Rønnow og koncertsolist Vibeke Astner.

Ved koncerten kan man høre kendte og elskede juletoner i gamle og nye versioner. Der vil være musik af Bach, Vivaldi, Händel og danske julesalmer arrangeret af danske komponister.

Det er kompetente musikalske kræfter, der sørger for musikken denne aften i Arrild.

Sopran Anne Mette Balling har siden sin debut fra Musikkonservatoriet i Esbjerg sunget en mængde operaroller på Den Ny Opera i Esbjerg samt på Den Fynske Opera, hvor hun i de sidste par år har sunget en del opera. Vibeke Astner er uddannet koncertsolist ved Conservatorium van Amsterdam og som organist/ kantor ved Det kongelige danske Musikkonservatorium, København. Hun har optrådt som solist i hele Europa, og har ligeledes en meget omfattende koncertvirksomhed som kammermusiker. Hun har blandt andet optrådt i tv-udsendelser og vundet en del priser for sit arbejde. Trompetist Henrik Rønnow er uddannet på Det Jydske Musikkonservatorium i Århus. Han har siden 1989 været ansat som trompetist ved Slesvigske Musikkorps i Haderslev.

Koncerten i Arrid Kirke skydes i gang tirsdag den 15. december klokken 15.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Digeposten

Diamantbryllup

Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Nyt menighedsråd på plads

Annonce