Annonce
Digeposten

Adventure of the Year-stjerne gæster Ballum med eventyrlig beretning

Annonce

Ballum: Når man har padlet rundt om blandt andet New Zealand, Island, Irland og ikke mindst kontinenterne Sydamerika og Australien samt er blevet kåret af National Geographics til “Adventurer of the Year”, er man noget "ved musikken". Og den tyske havkajakeventyrer Freya Hoffmeister, der pt. er på vej rundt om Nordamerika i havkajak, er det af gode grunde de færreste forundt at se endsige høre. Men tirsdag den 30. april klokken 19 lægger Freya Hoffmeister vejen forbi Ballum Multihus for at fortælle om sine eventyrlige rejser rundt på verdenshavene i havkajak. Hun tager en pause fra kajakken og Nordamerika og kommer for at fortælle om sine rejser.

Det er i et tæt samarbejde med DGI Sønderjylland, at det er lykkedes Ballum IF at "lande" denne spændende foredragsaftale, og Tina Taagaard fra Ballum IF - Havkajak fortæller da også i en pressemeddelelse, at man "næsten ikke kan få armene ned" i klubben.

- Hun inspirerer virkelig til at komme ud på eventyr, hvad enten det er i telt i baghaven eller en tur rundt om Australien i havkajak. Jeg følger hendes facebook-side og glædes over de mange flotte fotos og opslag, hun poster fra hendes mange ekspeditioner, fortæller Tina Taagaard.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Sommerkoncerterne er på plads

Annonce