Annonce
Digeposten

Agerskov søger trænere til fremadstormende esport i flotte rammer

Morten Erichsen er formand hos Ravens Esport i Agerskov, der søger nye trænere til spændende spil i den kommene sæson. Foto: Michael Ehrhorn
Der er flot tilslutning til Ravens esport i Agerskov, der til den kommende sæson håber på endnu mere hjælp i de moderne rammer på byens ungdomsskole.
Annonce

Agerskov: I den ene ende af Agerskov Ungdomsskole bliver man mødt af et skilt med en blå ravn, der stolt vogter over indgangen med et passioneret blik i øjnene. Under den står skriften "Ravens esport", der byder velkommen til et sted, hvor mange af de lokale unge holder til.

Indenfor er computer-lokalet flot indrettet med lækre gamerstole, dæmpet belysning og toptrimmede aggressive maskiner.

Det er bare halvandet år siden, Ravens esport landede en aftale med ungdomsskolen omkring de nye lokaler, og det har været et godt skifte.

- Det har givet os flere spillere. Her er nyere udstyr og bedre maskiner, og det er det, der virkelig betyder noget for de unge. Vi er 12-13, der spiller CS:GO, mens omkring ni spiller Fortnite. De kommer også fra andre byer for at spille, siger Morten Erichsen, der er formand for Ravens esport.

Annonce

Mangler trænere

Hos mange forældre er indstillingen stadig, at computerspil er forbundet med enorme mængder sodavand, chips og minimalt social samværd.


Man skal bare synes, at det er sjovt, og man skal have lyst til at lære fra sig.

Morten Erichsen, formand for Ravens esport


Faktum er dog, at esport er i rivende udvikling, og det kan man også mærke i Agerskov. Så meget, at Ravens nu er gået på jagt efter to nye trænere.

Gerne en til spillet Fortnite og en til det nye fremadstormende spil Valiant.

- Vi har fået et par positive henvendelser, men der er ikke noget seriøst endnu, siger Morten Erichsen med forsigtig optimisme.

Og der er en grund til, at han endnu ikke med fuld begejstring kan byde velkommen til de nye hold. Trænerne skal man nemlig ofte se langt efter.

- Det er et generelt problem, at der ikke er ret mange voksne, der vil træne. Man skal ikke være professionel, men kan man bare lidt, er man meget velkommen. Man skal bare synes, at det er sjovt, og man skal have lyst til at lære fra sig, understreger formanden.

Annonce

Noget andet

I Agerskov håber Ravens esport på, at endnu flere unge fremover vil finde vej til lokalerne på byens ungdomsskole.

Lokalerne hos Ravens esport står skarpe til den nye sæson, hvor man håber på nye trænere til computerspillene Fortnite og Valiant. Foto: Michael Ehrhorn

Og kunne man have lyst til at være træner, er opfordringen klar fra Morten Erichsen.

- Det er et godt fællesskab med børnene. Det er et andet fællesskab, end man ser ved eksempelvis fodbold eller håndbold, og det er så spændende at følge deres udvikling, melder han.

Annonce
Annonce
Digeposten

Nu skal der pustes mere liv i Visby

Annonce
Annonce
Digeposten

i30 til under 200.000 kroner

Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Klumme: Prøv det nu af

Digeposten

Kaffe, kage, Sol og Strand i Ballum

Digeposten

Alzheimerforeningen mangler indsamlere

Annonce