Annonce
Digeposten

Auktionshuset er kommet godt fra start

Som det kan ses er der god stemning i Auktionshuset Sønderjylland. Pia og Hugo Dyring Lassen er oprigtig glade for den lokale opbakning og glæder sig til den næste fysiske auktion midt i september. Foto: Holger Ringgaard

Først i juni slog Auktionshuset Sønderjylland dørene op og siden har huset taget imod masser af objekter og flere onlineauktioner er gennemført.

Ellum: Pia og Hugo Dyring Lassen har i flere år afholdt auktioner på Teglgaard, lidt udenfor Løgumgaarde, i samarbejde med et større auktionshus. I juni tog de springet og Pia startede sit eget, Auktionshuset Sønderjylland, med Hugo ved sin side, som pladsmand og hælper.

-Det er da spændende og man møder så mange mennesker, siger Pia Dyring Lassen og så oplever hun at de fleste har taget rigtig goddt imod den nye lokale mulighed, mens andre er lidt mere tilbageholdende og gerne lige vil se hvordan de kommer fra start. -Alt kan sælges på på auktion. Ved den første fysiske auktion var der alt ligefra piberensere til både og traktorer, fortæller Pia, der også kan fortælle at alle kan komme med ting, både nye og brugte ting og både fra private og erhverv.

Annonce

Lokal opbakning

Flere lokale erhvervsdrivende er glade for at der nu er mulighed for at afsætte auktionsvarer lokalt. Tidligere har de måttet køre tingene til Herning og nu kan de vælge at aflevere tingene lokalt. Det sparer tid og de lokale forretningsdrivende har også meldt tilbage til Pia og Hugo Dyring Lassen at der er styr på forretningsgangene og at det bare fungerer som det skal.

-Det er så dejligt og jeg glæder mig til at sende den næste auktion ud over rampen den 23. september, for der er ting vi har lært fra sidste gang og dem har vi rettet op på, lover Pia.

Annonce

Gode kontakter

Siden starten er der også skabt gode kontakter til mange og meget forskellige opkøbere, både her i landet, men også østeuropæiske opkøbere, der er gode at kende, i forbindelse med afsætning af ældre maskiner og landbrugsmateriel. Men i det hele taget er det vigtigt at der kommer opkøbere og kunder til auktionerne, for en auktion fungerer kun når der er gode og meget forskellige varer på listen og nok købere der er interesserede i at byde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Vokseværk hos lokal virksomhed

Annonce