Annonce
Digeposten

Børn løb for børn: 13.451 kroner til det gode formål

13.451 kr blev samlet ind. Det svarer til 354 kr pr. elev. Privatfoto
Eleverne på deutsche Schule i Løgumkloster deltog før påske i Rynkebyløbet, hvor der blev samlet ind til børnelungefonden.
Annonce

Løgumkloster: Deutsche Schule Lügumkloster deltog i år for anden gang ved Rynkebyløbet, der afholdes hvert år sidste dag før påskeferien til fordel for Børnelungefonden.

Som optakt til projektet havde eleverne besøg af Mette Roed Olesen, der deltager i Rynkebycykelløbet til Paris her til sommer. Mette og hendes cykelpartner fortalte meget entusiastisk om både skole- og cykelløbet, så eleverne var meget motiverede til at deltage.

Eleverne har forud for løbet meget flittige til at samle penge ind hos venner og familie og de lokale forretningsfolk.

Fredag den 12. april løb eleverne så i en time. Da sponsorerne denne gang ikke skulle sponsere per runde, var der fra skolens side udtænkt en ny model for at få løbet rigtig mange runder. Alt efter hvor mange runder der blev løbet i fællesskab, steg præmien for eleverne. Strækningen var rundt om mølledammen i Løgumkloster. En runde er på 700 meter og eleverne fik hjælp af mange forældre, bedsteforældre, venner og yngre søskende.

Undervejs på turen var der bygget et pitstop op, hvor eleverne kunne få lidt Rynkeby juice at drikke eller lidt frugt. Pedellen havde også sørget for kaffe og te til forældrene.

Rynkebyteamet var repræsenteret ved fire deltagere, der hjalp med at motivere.

Skolens første Rynkebyløb skolemester blev Jonatan von Oettingen fra 7. klasse, der klarede 11,2 Kilometer i den afsatte time. Hans lillebror Franz fra 3. Klasse blev nummer to med 8,4 kilometer og Bjørn Waldemar Stenkilde for børnehaveklassen opnåede en tredje plads med 7,7 kilometer.

Til slut blev der afsløret, hvor mange penge eleverne havde samlet ind.

En flot check på 13.451 kr blev overrakt til Rynkeby deltagerne. Det svarer til, at hver elev i snit har indsamlet 354 kr.

Rynkebyløbet er et virkelig godt arrangement, hvor deltagelsen er det vigtigste. En virkelig god dag, hvor eleverne løber i den gode sags tjeneste og får samtidig masser af frisk luft og motion.

Alle kender "Rynke" fra reklamerne og aben var en populær fælgesvend på ruten. Privatfoto
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Sommerkoncerterne er på plads

Annonce