Annonce
Digeposten

Ballum Slusekros nye forpagter sagde goddag med reception

Eva Jacobsen har overtaget forpagtningen af Ballum Slusekro. Det markerede hun sammen med kærsten Hans Hørløck med reception på den historiske kro fredag i sidste uge. Foto: Martin Franciere

Fredag inviterede den nye forpagter på Ballum Slusekro, Eva Jacobsen, til reception. Hun står klar som kok, receptionist, oldfrue og rengøringsdame, når gæsterne melder deres ankomst.

Annonce

BALLUM: Fredag inviterede Eva Jacobsen til reception på Ballum Slusekro i anledning af, at hun har overtaget forpagtningen af kroen bag diget.

Dermed fuldfører hun et karriereskift, der blev indledt for mange år siden.

I 30 år har Eva Jacobsen arbejdet som sosu-hjælper i Tønder Kommune, men for to år siden var er udsigt til, at hun kunne overtage forpagtningen af slusekroen i Ballum, men den daværende forpagter, Elisabeth Hansen, ville det anderledes, og pludselig stod Eva Jacobsen uden arbejde og uden kro.

Heldigvis har hun hele livet ved siden af sosu-jobbet arbejdet på caféer, kroer og spisesteder i lokalområdet. Derfor lykkedes det hende hurtigt at lande et serveringsjob på Bredebro Kro og på en café på Rømø.

Gennem en periode på 12 år har hun gået til hånde på slusekroen, hvor hun både arbejdede med servering og i køkkenet. Derfor lå det til højrebenet, da slusekroen skulle have en ny forpagter.

Annonce

Lokal forpagter

Eva Jacobsen er født og opvokset ved Døstrup, i Vinum, hvor hun stadig bor med kæresten Hans Hørløck, der er buschauffør.

Hans Hørløck har fra tidligere job erfaring med mange forskellige områder, derfor vil han på fridage og i weekender agere som altmuligmand på slusekroen ligesom han vil tage sig af kontorarbejde og kroen hjemmeside.

Fredagens reception sluttede klokken 17 - bare en time efter havde de første gæster bestilt bord.

Ballum Slusekro blev bygget for 103 år siden og har i dag fem dobbeltværelser med eget bad.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Sommerkoncerterne er på plads

Digeposten

Per giver en hånd med lokalt

Annonce