Annonce
Digeposten

Beboere fejrede Solgårdens 60 års fødselsdag

At Solgården fyldte 60 år skulle ikke glemmes - selv i en corona-tid, så beboerne blev lidt ekstra forkælet i anledning af fødselsdagen. Privatfoto
Annonce

Løgumkloster: I lyset af besøgsrestriktioner på grund af corona, blev der ikke inviteret gæster til fødselsdag, da Solgården forleden kunne fejre sin 60 års fødselsdag.

Helt uden festivitas skulle dagen dog ikke forløbe, og dagen blev i stedet fejret med en festlig menu i alle afdelinger på Solgården. Solgårdens Venner havde sørget for chokolade til beboere og personale. Alle grupper fik derudover en fin juledekoration.

Solgårdens køkken havde sørget for, at middagen var tilpasset de enkelte afdelinger. I Skovly stod hovedretten på dyreryg, i Solen på culottesteg og i Birkely på svinekam. I alle afdelinger var der en islagkage til dessert og flagkage til eftermiddagskaffe.

Solgården er et botilbud under socialområdet i Tønder Kommune med 41 boliger. I Skovly og Solen er der 30 boliger til borgere med psykisk sygdom og misbrugs-demens, og i Birkely er der 11 plejecenter-boliger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Digeposten

Diamantbryllup

Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Nyt menighedsråd på plads

Annonce