Annonce
Digeposten

Bestyrelsen for Mjolden Forsamlingshus tror på fremtiden

Kasserer Jens Anker Clausen (tv) og formand Hans Chr. Hansen glæder sig over det flotte resultat. Foto: Lars Detlef

Takket være en flot donation fra SE's vækstpulje fremstår Mjolden Forsamlingshus nu flottere end det har gjort i mange år.

Mjolden: Det var et særdeles kærkommen økonomisk tilskud, som bestyrelsen for Mjolden Forsamlingshus i december 2016 fik at vide var tildelt af SE. Hele 80.000 kroner til renovering og etablering af energibesparende tiltag i forsamlingshuset, blev det til.

- Huset var ved at blive en smule slidt og kunne godt trænge til en lille opfriskning, fortæller formanden for bestyrelsen i Mjolden Forsamlingshus, Hans Christian Hansen til Skærbæk Avis.

- En del af det flotte tilskud er gået til at få gulvet slebet ned og lakeret på ny. Nu er der ikke længere baneopmærkninger fra en gammel badmintonbane at se, vi fik sat nye paneler op på væggene og frisket malingen op. Det meste af arbejdet er flot udført af lokale håndværkere, og vi er blevet rigtigt glade for resultatet, slutter Hans Christian.

Mjolden Forsamlingshus er klar til mange nye fester. Privatfoto

Energibesparende tiltag

Kasserer Jens Anker Clausen fortæller, at der samtidig er blevet gennemført flere enrgibesparende tiltag, som gerne skal forbedre økonomien i forsamlingshuset og gavne miljøet.

Det nyrenoverede forsamlingshus blev præsenteret for interesserede for nyligt og er nu helt klar til de næste mange års fester.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce