Annonce
Digeposten

Blå Kors overtager Svalen

Fremover kommer Svalen til at hedde Den Blå Svale, når Tønder Kommune overdrager værestedet til Blå Kors. Foto: Robert Refslund-Nørgaard
Blå Kors og Tønder Kommune har indgået en aftale om, at kommunen overdrager værestedet Svalen til Blå Kors. Samtidig udvides fokusområderne til for eksempel ensomme mennesker.
Annonce

Tønder: Siden 2018 har Tønder Kommune haft ansvaret for værestedet Svalen. Men det er slut for denne omgang. I stedet overtager Blå Kors Svalen, som derfor skifter navn til Den Blå Svale.

Annonce

Ingen ændringer - og dog

Med overtagelsen af Den Blå Svale vil Blå Kors holde fokus på deres målgruppe, som består af sindslidende og psykisk sårbare mennesker.

Men samtidig vil Blå Kors sætte fokus på misbrugsgrupper og mennesker, som kæmper med ensomhed.

- Vi lægger utrolig stor vægt på fællesskab, og at man også er velkommen, selvom man måske har en dårlig dag, siger Robert Refslund-Nørgaard i en pressemeddelelse. Han bliver den nye leder af Den Blå Svale.

Annonce

Plads til personlige samtaler

På Den Blå Svale er der både frivillige medarbejdere og faguddannet personale, og det vil blandt andet være muligt at få en fortrolig samtale.


Vi lægger utrolig stor vægt på fællesskab, og at man også er velkommen, selvom man måske har en dårlig dag

Robert Refslund-Nørregaard


- Vi er meget opmærksomme på at give plads til samtaler både om livets mindre udfordringer og glæder, og om de store eksistentielle spørgsmål, siger Robert Refslund-Nørgaard, som understreger, at værestedet forsat vil være fri for alkohol og rusmidler.

Den Blå Svale har til huse på Ludvig Andresensvej 6 og fortsætter med samme åbningstider som hidtil; fredag fra klokken 17 til 20 og søndag fra klokken 14 til 17.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Digeposten

Diamantbryllup

Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Nyt menighedsråd på plads

Annonce