Annonce
Digeposten

Bliv klogere på vildsvinehegnet

Bogen ”Svinevirke” fortæller historien om vildsvinene og vildsvinehegnet. Nu kan bogen fås gratis. Foto: Hans Kristensen
Annonce

Tønder: Hans Kristensens bog ”Svinevirke” handler om grænselandets vildsvin og om baggrunden for det meget omdiskuterede vildsvinehegn. Den uddeles nu gratis gennem et initiativ fra Markus Jebsen Naturpulje.

- Borgerne skal informeres på et seriøst niveau, og det klarer Hans Kristensen med sin bog, siger erhvervsmanden og naturforkæmperen Markus Jebsen i en pressemeddelelse.

Han står bag uddelingen, og han ønsker med tiltaget at sætte fokus på hegnsprojektet, som han er stærkt kritisk over for.

Bogens forfatter, der bor i Lydersholm tæt op ad hegnet, glæder sig over, at bogen nu bliver let tilgængelig for alle interesserede.

- Hegnet har betydelig negativ indvirkning på natur, landskab og naboforhold ved grænsen. Samtidig er den ønskede effekt i forhold til at hindre indvandringen af vildsvin yderst tvivlsom. Derfor har det været vigtigt for mig at samle og formidle hele forløbet omkring hegnsprojektet, forklarer han i pressemeddelelsen.

Bogen kan bestilles via hjemmesiden www.bogjagt.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Digeposten

Pas på de små

Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Krav om mundbind måske på vej

Digeposten

Her landede støtten

Annonce