Annonce
Digeposten

Bredebro Bazar tiltrak masser af nysgerrige

Det gælder om at nærstudere varerne, når man vil investere i brugt udstyr. Den lille gut på billedet her var interesseret i et mikroskop, men handlen gik ikke igennem - det er helt sort, lød det. Foto: Martin Franciere
Søndag inden påske var der liv og glade dage i Bredebro Idrætscenter, da Bredebro Bazar, efter nogle år med pause, blev rusket til live igen. 38 stande var på plads.
Annonce

BREDEBRO: Søndag inden påske stod 38 handlende klar med stande, da de for første gang i flere år blev afviklet Bredebro Bazar i idrætscentret i Bredebro. Her var næsten alt, hvad hjertet begærer: brugt tøj og cykler, børnebøger, service, legetøj, sko og lamper. Ja, endog duftlys og hjemmelavede påskeæg i chokolade.

Indendøre havde enkelte af sælgerne allerede fra formiddagen de store smil fremme. Det gjaldt for eksempel seksårige Kalle Madsen Zabel, der på 20 minutter havde solgt to stykker legetøj til hver 20 kroner.

- Så jeg har tjent to tyvere, hvor meget er det egentlig?

Kalle Madsen Zabel og søsteren Frida havde også et legekøkken til salg. Prisen var den nette sum af 300 kroner - men så ville der også være rigeligt til at investere i nyt fra de andre boder.

Arrangør Lone Moos Dahlmann var så tilfreds med basaren, at hun allerede nu lover, at den vender tilbage til næste år. Men tidspunktet ligger imidlertid ikke fast:

- Det bliver måske lidt tidligere i april. Jeg er bange for, at en del allerede er taget på påskeferie, og dem skal vi jo have fat i næste gang, siger hun.

Der var anslået 400-500 gæster i hallen i løbet af søndagen, vurderer Lone Moos Dahlmann.

Der var allerede fra åbningen klokken 11 masser af gæster i idrætscentret. Senere på dagen vurderede arrangør Lone Moos Dahlmann, at der havde været 400-500 gæster forbi. Foto: Martin Franciere
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Sommerkoncerterne er på plads

Annonce