Annonce
Digeposten

Bredebro beder bare guderne om godt vejr

Bredebro Svømmebad måtte åbne op senere end planlagt denne sommer, men til gengæld tegner sæsonen nu rigtig god. Arkivfoto
Turismen denne sommer er en noget anderledes størrelse end normalt, men trods det ser de lovende takter hos Bredebro Svømmebad.
Annonce

Bredebro: Sommeren 2020 er en noget mærkelig omgang. Sådan vil rigtig mange turiststeder formentlig sige, for de udenlandske turister lader fortsat vente på sig for alvor, mens andelen af danske gæster til gengæld er større end normalt på grund af den alternative situation.

Heldigvis er meldingen flere steder lokalt, at det faktisk går ganske godt omkring sommertravlheden.

Et af de steder, hvor man oplever en del travlhed er hos Bredebro Svømmebad, der dog ikke kun er afhængige af, at gæsterne tør komme på besøg.

Her er man også afhængige af, at vejrguderne finder det gode humør frem.

- Vi er ret afhængige af vejret, når vi ser på antallet af gæster, men på en god dag kom vi senest op på mellem 70 og 80 besøgende. Det er flot, men det kører op og ned i takt med vejret, siger Preben Gaedt, der er formand for svømmebadet i Bredebro.

Annonce

Stort potentiale

Hvis vejret arter sig denne sommer, er meldingen fra Bredebro Svømmebad, at man muligvis kan komme helt op og få en bedre sæson, end man havde sidste år.

Trods corona som en ubuden gæst, kan man nemlig godt mærke på antallet af besøgende, at der virkelig er potentiale.


Vi håber på, at vi kan lave en sæson endnu bedre end sidste år.

Preben Gaedt, formand for Bredebro Svømmebad


Særligt takket være en specifik melding fra myndighederne.

- Vi kan godt mærke, at mange danskere skal holde ferie hjemme i år. Campingpladsen klods op af os har fuld eller næsten fuld belægning, og det har de faktisk et stykke ind i august. Det kan vi godt mærke hos os. Vi håber på, at vi kan lave en sæson endnu bedre end sidste år, men det afhænger af vejret, og så måtte vi først starte op halvanden måned senere, end vi plejer, melder Preben Gaedt.

Annonce

Ganske sikkert

Mange danskere og turister udefra tager stadig corona-truslen meget alvorligt, og her kan det måske give anledning til panderynker at samles i et svømmebad.

De bekymringer behøver man dog ikke at have, for et besøg her er helt sikkert, mens Bredebro Svømmebad ifølge Preben Gaedt også har taget forholdsregler.

- Vi har været ude at hyre folk ind, så vi kan have endnu mere fokus på rengøring. Faktisk har vi en ansat, der ikke laver andet end at gøre rent. Desuden er den klor, der er i vandet, med til at slå bakterier ihjel, så man kan trygt komme herud, understreger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

25 års jubilæum

Digeposten

Lions igen på banen med julelotteri

Digeposten

12 biler fik Det gyldne Rat

Digeposten

Hent passet udenfor åbningstiden

Digeposten

Den sønderjyske Almanak er på gaden

Digeposten

Blå Kors overtager Svalen

Digeposten

Lav flotte græskar på Postgaarden

Digeposten

Foredrag på kirkemusikskolen

Digeposten

Octavia plug-in til 299.995 kroner

Annonce