Annonce
Digeposten

Bryggerier har succes med samarbejde

Brygmester fra Vestslesvigsk Bryghus, Hans L. Nørgaard, vil udvide samarbejdet med andre lokale mikrobryggerier.Arkivfoto: Martin Franciere
Annonce

Tønder: Vestslesvigsk Bryghus, Hyldals Bryghus og Ølværket er gået sammen i et samarbejde for at få lidt gang i forretningen midt under coronakrisen. Samarbejdet, et såkaldt crowdfunding, er blevet en succes allerede fra starten, og det har givet grobund for, at bryggerierne nu vil finde flere muligheder for at samarbejde fremover.

Konkret vil de tilbyde luksusølsmagninger, hvor brygmestre fra alle tre bryggerier deltager. Derudover vil det også være muligt at købe øl fra de alle tre bryghuse hos de enkelte bryghuse.

Den oprindelige kampagne, der startede fredag den 2. maj, har i løbet af den første uge genereret støtte på mere end 25.000 kroner.

Folkene bag de tre bryghuse oplever det som en meget dynamisk proces at arbejde sammen om crowdfundingen.

- Det er en spændende proces, hvor vi hele tiden udveksler idéer og giver hinanden inputs. Vi tænker umiddelbart, at når vi kan få denne kampagne succesfuldt ud over rampen – hvorfor så stoppe samarbejdet her?, lyder det fra brygmester fra Vestslesvigsk Bryghus, Hans L. Nørgaard.

Man kan endnu nå at støtte den oprindelige kampagne, der løber frem til 22. maj.

Annonce
Annonce
Digeposten

Nu skal der pustes mere liv i Visby

Annonce
Annonce
Digeposten

i30 til under 200.000 kroner

Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Klumme: Prøv det nu af

Digeposten

Kaffe, kage, Sol og Strand i Ballum

Digeposten

Alzheimerforeningen mangler indsamlere

Annonce