Annonce
Digeposten

Bungee-fitness klar til at indtage Skærbæk

Eventmanager i Skærbækcentret, Mette Greve, glæder sig over, at centret inden længe kan byde på det nye koncept Bungee-fitness. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
I Skærbækcentret vil man gerne følge med omkring de nyeste fitness-trends, og nu er man klar til at byde på et nyt spændende tilbud.
Annonce

Skærbæk: Når du hører begrebet "bungee", tænker du formentlig som noget af det første på vilde bungee-jumps fra en meget høj kran på festivaler eller vovehale, der springer ud fra eksempelvis en bro iført sele og elastik.

Bungee kan dog også være en mulighed i den mere afdæmpede afdeling, og det kan man inden længe få at prøve på en krop i Skærbækcentret.

Den 11. november starter et højtflyvende hold nemlig op, når Skærbækcentret byder velkommen til første hold med bungee-fitness.

- Konceptet er, at vi har nogle kroge oppe i loftet, hvor der så hænger seler fra. Selerne spændes så på kroppen på deltagerne. Det er noget, der har været efterspurgt omkring de seler, man tit ser på trampoliner, og her er bungee-fitness noget af det nyeste. Det kan blive til, fordi vi har fået midler til seler og uddannelse fra DGI og DIF's sommerpulje, siger Mette Greve, der er projektleder og eventmager i Skærbækcentret.

Annonce

Mere benarbejde

Arbejdet med at gå den nye fitness-genre til Skærbæk har stået på i et halvt års tid.

For nylig kunne Mette Greve og Skærbækcentret så begynde at løfte sløret for det nye tilbud på Facebook, og det er noget, der har været pæn interesse omkring.

- Der har været rigtig mange skriverier omkring det på vores Facebook-opslag, så det virker som om, der er interesse. Vi har også en "try day" den 31. oktober, hvor man kan komme forbi og prøve det i tre kvarter, melder Mette Greve.

Herfra venter der Mette Greve og Skærbækcentret en vigtig opgave i forhold til at få det nye fitness-tilbud bredt ud, for det er ikke altid let.

- Når man har noget nyt, der henvender sig til voksne, oplever man ofte, at de primært vælger de ting, der kender i forvejen. Derfor skal vi for alvor ud og markedsføre, at det her er et tilbud for alle, lyder det.

Annonce

Effektivt

At dyrke fitness mens man hænger i en sele er noget, der umiddelbart kan lyde som en meget effektiv omgang for hele kroppen.


Da vi begyndte at undersøge det, var vi faktisk de første i Sønderjylland til overveje det.

Mette Greve, projektleder i Skærbækcentret


Og det er da også præcis, hvad det er, melder Mette Greve.

- I den grad, og det var også noget af det, jeg faldt for, da jeg sad og kiggede på muligheden. På sådan en god times bungee-fitness kan man forbrænde 600 kalorier, fortæller hun.

Og så er Skærbæk faktisk i den grad med på moden omkring netop bungee-fitness.

- Da vi begyndte at undersøge det, var vi faktisk de første i Sønderjylland til overveje det. Siden har Aabenraa så fået et hold, men vi er klart blandt de første med det tilbud, udtaler Mette Greve.

Nu glæder hun sig til, at det nye hold kan starte op 11. november.

- Vi får plads til 11 deltagere pr. hold, og overvejer man at prøve, vil jeg anbefale at kigge forbi til vores prøvedag den 31. oktober, slutter hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

25 års jubilæum

Digeposten

Lions igen på banen med julelotteri

Digeposten

12 biler fik Det gyldne Rat

Digeposten

Hent passet udenfor åbningstiden

Digeposten

Den sønderjyske Almanak er på gaden

Digeposten

Blå Kors overtager Svalen

Digeposten

Foredrag på kirkemusikskolen

Digeposten

Lav flotte græskar på Postgaarden

Digeposten

Octavia plug-in til 299.995 kroner

Annonce