Annonce
Digeposten

Campingpladsejer stod i spidsen for grænsedemonstration

Søndag var der demonstration ved grænsen, hvor en række politikere holdt tale. Blandt dem var formand for Nye Borgerlige, Pernille Vermund. Foto: Jacob Schultz
Annonce

Sæd: I søndags blev der afholdt demonstration ved grænsen ved Sæd - en demonstration med budskabet: åbn grænsen.

Allan Svendsen, der ejer Rømø Familiecamping, havde arrangeret demonstrationen. Han synes, at turisterhvervet lades i stikken, når man fra politisk side ikke er kommet med en plan for, hvornår og hvordan den dansk-tyske grænse skal genåbnes.

En lang række talere fik ordet ved grænsen. Hovedessensen af dem var nogenlunde: Åben grænsen til Tyskland på en kontrolleret måde - for erhvervslivets skyld men også for de borgere, der lever i grænseregionen og er påvirket af den lukkede grænse.

Claus Hansen, der er Liberal Alliances medlem i kommunalbestyrelsen i Tønder, havde en passioneret appel til Folketinget og statsminister Mette Frederiksen.

- Lad os ikke i stikken. Hjælp os. Åbn den grænse. Fjern denne mur, sagde han fra talerstolen.

Arrangør Allan Svendsen syntes, der var god opbakning søndag. Han havde et ønske til udbyttet af søndagens demonstration:

- Jeg håber, at vi bliver hørt. Vi skal høres, sagde han.

Formand for Rømø-Tønder Turistforening, Martin Iversen, der her ses i midten, holdt også tale ved grænsen. Foto: Jacob Schultz
Søndag var der demonstration ved grænsen. Ønsket var at genåbne grænsen til Tyskland. Foto: Jacob Schultz
Søndag var der demonstration ved grænsen. Foto: Jacob Schultz
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Åben dag med masser af aktiviteter

Digeposten

Sommerkoncerterne er på plads

Annonce