Annonce
Digeposten

Claus Christensen har overtaget Skærbæk Gokartcenter

Claus Christensen har forpagtet Skærbæk Gokartcenter og vil gøre mere, for at markedsføre det lokalt. Foto: Martin Wilde

Skærbæk-drengen Claus Christensen er ny forpagter på Skærbæk Gokartcenter. Han vil gøre gokartbanen mere kendt blandt Skærbæks borgere.

Annonce

Skærbæk: Der ligger et gokartcenter i international klasse lige uden for Skærbæk. Skærmet mod Ribevej, Rømøvej og resten af omgivelserne af høje jordvolde. Måske er de grønne volde årsagen til, at gokartcentret ikke er så kendt blandt egnens beboere. Det vil den nye forpagter, Claus Christensen, nu gøre noget ved.

- Jeg går all-in. Prøver at få udbredt kendskabet til gokartbanen til Skærbæk igen. Vi har så fint et center i Skærbæk, og folk ved det ikke, siger Claus Christensen.

Skærbæk Gokartcenter

Skærbæk Gokartcenter 12 gokarts som kan lejes af alle, der vil prøve at køre gokart.Der er flere typer gokarts, heriblandt til børn, som skal være minimum otte år, for at må køre.

Foruden Claus Christensen er der ansat en voksen til at for udlejningen og tre ungarbejdere i cafeteriet. Desuden er der flere løst ansatte tilknyttet gokartcentret.

Maria Benthin Jensen er en af Skærbæk Gokartcenters medarbejdere, som publikum møder, når de vil køre en tur i en gokart. Foto: Martin Wilde
Annonce

80 procent turister

Noget er der om det. Claus Christensen kan se i regnskabet, at det næsten udelukkende er turister - især tyske - fra Rømø, som benytter Skærbæk Gokartcenter.

- 80 procent af omsætningen kommer fra turister fra Rømø.

Skærbæk Gokartcenter har en bane i dansk topklasse. Således blev Danmarksmesterskaberne i en af de mange gokartklasser sidste år kørt på banen i Skærbæk.

Annonce

Børnefødselsdage og firmaarrangementer

- Der har ikke været et opsøgende salgsarbejde tidligere. Personalet har bare solgt en udlejning, når nogen har henvendt sig. Det laver vi om på, siger Claus Christensen og siger han blandt andet vil satse på børnefødselsdage, konfirmationer, blå mandag og firmaarrangementer.

- Og så er jeg sikker på, at det er fordi, de ikke ved det. Ellers ville der være en masse drenge på 12 år, som vil komme her og køre. Og så kan vi sælge en fransk hotdog til mor og far, mens de ser på.

Annonce

Hele året

Det var nemlig via gokartbanens køkken og cafeteria, Claus Christensen fik øje på gokartbanen - og at der ikke var ret meget gang i den. Sidste år lejede han køkkenet til at lave mad til hans andet firma, Buffetbussen. Nu har han så forpagtet hele gokartcentret, og han genåbner cafeteriet, som ellers har været lukket de senere år.

- Planen er, at vi åbner hvert år den 1. april - hvis vejret tillader det- og så kører vi til 1. oktober. Fra 1. maj er der åbent hver dag, men ellers har vi lukket mandag i ydersæsonerne. Og her er åbent for specialarrangementer hele året.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Sommerkoncerterne er på plads

Annonce