Annonce
Digeposten

Der skulle mere end en nedlukning til at stoppe Henriette og Badass Sølsted Squad

Henriette Andersen er april måneds modtager af hverdagsflink buketten for hendes kreative håndtering, da det lokale træningscenter lukkede ned. Foto: Matilde Bøjlund Andersen.
Da træningscentrene lukkede ned i december, var gode råd dyre. Men Henriette Andersen så hurtigt muligheder i sin åbne lade, der blev omdannet til træningscenter for vennegruppen. Derfor modtager hun april måneds Hverdagsflink buket.

SØLSTED: De seneste par måneder har træningsudstyret været af en lidt anden kaliber, end de fire veninder fra Sølsted er vant til. For vægtstænger, kettlebells og dumbbells har været skiftet ud med traktordæk, træstubbe og tunge fliser.

Da landet lukkede ned, var gode råd dyre for de træningsglade veninder Joan, Hanne, Laila og Henriette, der normalt træner fire gange om ugen i det lokale træningscenter 1. klasse - Sølsted Funktionel træning.

Heldigvis havde Henriette Andersen en åben lade, der sikrede både ly fra det værste vejr, og at de gældende restriktioner kunne overholdes. Her har den lille gruppe, der har fået navnet Badass Sølsted Squad, fået pulsen op og sved på panden, så formen er blevet vedligeholdt under nedlukningen.

Annonce

Derfor er Henriette Andersen april måneds modtager af Hverdagsflink buketten, der uddeles i et samarbejde mellem Digeposten og Tønder Kommune.

- Jeg bliver så rørt. Jeg har ikke gjort andet end at være sammen med nogle mennesker, jeg godt kan lide. Man kan godt træne alene, men det er jo ikke lige så sjovt. Jeg har glædet mig til det hver gang, siger Henriette Andersen, da hun får overrakt buketten af sine træningskammerater.

Det er Henriette Andersen og hendes mand Viggo, der har stået for at arrangere det kreative træningsudstyr. Privatfoto.

Fælles projekt

Det er Joan Jordt, der har indstillet Henriette Andersen til buketten. Hvis ikke laden var blevet omdannet til et midlertidigt træningscenter, så er hun ret sikker på, at hun ikke havde bevæget sig synderligt meget under nedlukningen.

Men Badass Sølsted Squad har trofast mødt op i laden fire gange om ugen og vedligeholdt deres træning.

- Selvom det virkelig har været lortevejr, så har vi stået der - også selvom det var søndag. Det var jo også, det eneste sociale vi har havde, siger Joan Jord.

De fire kvinder har på skift stået for at sammensætte et træningsprogram, der er inspireret af crossfit. Henriette Andersen understreger også, at det har været et fælles projekt, der kun er blevet til virkelighed, fordi alle var med på den.

- Det er jo ikke kun mig, alle har været med. Jeg havde bare tilfældigvis en lade, der ikke var lukket, siger hun og fortsætter:

- Det eneste bøvl, jeg har haft, det er, når det har gjort ondt i kroppen.


Det eneste bøvl, jeg har haft, det er, når det har gjort ondt i kroppen.

Henriette Andersen, modtager af Hverdagsflink-buketten
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce