Annonce
Digeposten

Diamantbryllup

Esther og Peter Petersen. Privatfoto

Torsdag den 22 april 2021 kan Esther og Peter Petersen, Ellum, fejre deres diamantbryllup. De blev gift i Hørby kirke ved Hobro, hvor Esther er født og vokset op. Peter er født i Søndernæs ved Skærbæk, og flyttede til Ellum i 1942 som to-årig. Esther kom til Ellum med et lærepar som 18-årig, hvor hun var ung pige i huset. De overtog Peters forældres ejendom i Ellum i 1961, og ved en jordfordeling fik de bygget en ny ejendom på Tørvebjergvej 2 i 1966, som har vokset sig stille og rolig til hvad den er i dag.

Der er fire børn i deres ægteskab, Henrik driver ejendommen på Tørvebjerg, Lars har tømrer virksomhed i Løgumgårde, Dorthe har frisørsalon i Løgumkloster og Richard har malerfirma i Tyvse. De har 15 børnebørn og 14 oldebørn.

De drev gården sammen, hvor Esther tog den daglige tjans i stalden med blandt malkning. Sideløbende arbejdede Peter som vurderingsmand først ved Kreditforeningen Danmark og senere ved DLR. Han har også været meget aktiv i Husmandsforeningen, som senere blev til Familielandbruget, hvor han var formand i det sønderjyske i en hel del år. Esther har siddet i menighedsrådet i Løgumkloster i flere perioder, og hun har også været aktiv i Røde kors som besøgsven. De nyder deres alderdom sammen med blandt andet mange køreture og får noget godt at spise.

Annonce
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce