Annonce
Digeposten

Emmerske Biler nu også klar med Iveco

Emmerske Biler i Iveco udvider sit repertoire til nu også at omfatte Iveco-biler. Foto: Emmerske Biler
Annonce

Emmerske: Hos Emmerske Biler har man efterhånden en del års erfaring inden for salg af biler, trailere samt værkstedsreperationer. Forretningen udvides dog løbende, og nu sker der spændende ting med afsæt i et tæt samarbejde med HLT Service Aabenraa, som man gennem flere år har samarbejdet med.

HLT Service i Aabenraa er nemlig også forhandler af Iveco-varebiler, og samarbejdet med Emmerske Biler udvikler sig nu til, at man også får Iveco til Emmerske.

En udvikling der giver god mening hos Emmerske Biler

- Vi har samtidig adgang til en database med mange nyere brugte varevogne, og det er særdeles interessant for os. Samtidigt er Iveco et kvalitetsmærke, som går godt i spænd med vores trailer udvalg – hvor alle biler må trække 3.500 kg. på krogen, siger Ole F. Petersen fra Emmerske Biler.

Målet med det hele er, at Emmerske Biler skal kunne tilbyde det lokale erhvervsliv en totalløsning, hvor der håndteres både erhvervsbiler, trailere, leasing og serviceaftaler.

Hos HLT Service i Aabenraa glæder man sig også over det udvidede samarbejde. Herfra beskrives kemien med Emmerske Biler som "fantastisk".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

25 års jubilæum

Digeposten

Lions igen på banen med julelotteri

Digeposten

12 biler fik Det gyldne Rat

Digeposten

Hent passet udenfor åbningstiden

Digeposten

Den sønderjyske Almanak er på gaden

Digeposten

Blå Kors overtager Svalen

Digeposten

Foredrag på kirkemusikskolen

Digeposten

Lav flotte græskar på Postgaarden

Digeposten

Octavia plug-in til 299.995 kroner

Annonce