Annonce
Digeposten

FC Sydvest i massiv opgave: Superliga-hold kommer til Tønder

FC Sydvest leverede en stor overraskelse, da man som underdogs slog FC Fredericia fra landets næstbedste række. Foto: FC Sydvest
FC Sydvest overraskede ved at slå FC Fredericia ud af 1. runde i Sydbank Pokalen. Nu venter så en endnu hårdere modstander fra øverste hylde i runde 2.
Annonce

LOKALSPORT: Det kunne vel stort set ikke have været en sværere lodtrækning!

Det var ventet med spænding, da der skulle sættes navn på den næste modstander i Sydbank Pokalen i fodbold for FC Sydvest. Holdet kvalificerede sig til 2. runde efter en særdeles flot 2-0 sejr hjemme i Bankparken over FC Fredericia fra 1. division.

Nu venter så en endnu større mundfuld i den kommende runde. FC Sydvest fik det absolut sværeste hold i bowlen, da Randers FC fra Superligaen blev trukket.

En meget svær lodtrækning, mener cheftræner for FC Sydvest Jes Bekke.

- Omvendt så er det også en stor oplevelse for drengene at få lov at møde sådan et hold. Og så er det fedt, hvis vi kan gøre en god figur, som vi gjorde mod Fredericia, og så se hvor langt det bringer os, siger han.

Også FC Sydvest-formand Thorsten Simonsen glæder sig over lodtrækningen.

- Det er altid spændende for en klub som vores, når vi kan trække et superligahold, fordi det er med til at skabe noget opmærksomhed omkring fodbolden i FC Sydvest, og pokalturneringen kan et eller andet spændende, udtaler formanden.

Annonce
Annonce
Digeposten

Nu skal der pustes mere liv i Visby

Annonce
Annonce
Digeposten

i30 til under 200.000 kroner

Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Klumme: Prøv det nu af

Digeposten

Kaffe, kage, Sol og Strand i Ballum

Digeposten

Alzheimerforeningen mangler indsamlere

Annonce