Annonce
Digeposten

FC Sydvest lejer Superliga-talenter

FC Sydvest har sikret sig forstærkninger til både offensiven og defensiven. Blandt andet forsvarsspilleren Aidan Bardina. Foto: FC Sydvest
Fodboldklubben FC Sydvest er lykkedes med at lande to spændende lejeaftaler, der skal være med til at styrke truppen i en afgørende sæson.
Annonce

Tønder/Bredebro: I FC Sydvest har man gang i en særdeles nervepirrende sæson. Formatet i 2. division ændres, og det betyder, at rigtig mange hold kommer til at slås mod nedrykning.

For at overleve den kamp kræver det en god trup, og det har man umiddelbart i FC Sydvest. Den har dog været en smule smal med lidt for få navne på holdkortet, men nu kommer to nye til.

Det er nemlig lykkedes at lokke Valdemar Sadrifar og Aidan Bardina til fra Superliga-klubben Vejle på en lejeaftale.

- Det er to unge spillere, der skal til at lære at spille seniorfodbold. Der er masser af talent i dem, men vi ved ikke helt, hvor de står. Det er også en af grundene til, at vi kunne få fat i dem. Vi finder ud af inden for kort tid, hvor de står, men allerede nu ser det spændende ud, og forhåbentlig kan de bidrage, siger FC Sydvest-træner Jes Bekke.

Annonce

Skal byde ind

Valdemar Sadrifar beskrives som en hurtig og pågående angriber. Aidan Bardina er en forsvarsspiller med masser af duelstyrke og power.

De kommer til FC Sydvest fra et stærkt ungdomsarbejde i Vejle Boldklub, der er kendt som et rigtig godt sted for de unge.

Noget der også har spillet ind i processen i forhold til at give de to spillere chancen i Bredebro og Tønder.

- Det er der ingen tvivl om. Når man har været i Vejle og på deres akademi, så er man godt skolet. Det er vigtigt i forhold til at komme ind til et halvt år, som vi har lejet dem for, så de hurtigt kan blive en del af tingene. De kan sagtens indgå, og det helt store spørgsmål er så, hvordan de tilvænner sig seniorfodbolden, fortæller Jes Bekke.

Og hvordan det kommer til at gå, er ifølge træneren også i høj grad op til de unge talenter selv.

- Jeg skal se dem byde ind. Valdemar er en offensiv spiller, så han står måske med lidt bedre muligheder, da man tit laver udskiftninger på de forreste pladser i løbet af kampene. Aidan er som forsvarsspiller mere udfordret, fordi man sjældent skifter der, lyder det.

Annonce

Styrker bredden

Med tilgangene får cheftræner Jes Bekke yderligere to navne på holdkortet til de kommende kampe.


Det er for tidligt at sige, om de kan løfte os meget, men der er noget råstof, der er meget spændende.

Jes Bekke, Cheftræner for FC Sydvest


Det er en rigtig god ting, da han tidligere har efterlyst spillere til truppens bredde, og det er præcis, hvad han har fået.

- For bredden er det helt perfekt. Der er dog ikke nogen tvivl om, at ønskescenariet var en central midtbanespiller, men det nåede vi af forskellige årsager ikke i mål med, så det kunne ikke lade sig gøre. I området centralt på banen er vi derfor lidt sårbare, men ellers er bredden fin med de to nye spillere på holdet. Det er for tidligt at sige, om de kan løfte os meget, men der er noget råstof, der er meget spændende, melder Jes Bekke.

FC Sydvest har landet lejeaftaler med Valdemar Sadrifar og Aidan Bardina fra Vejle Boldklub. Foto: FC Sydvest
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

25 års jubilæum

Digeposten

Lions igen på banen med julelotteri

Digeposten

12 biler fik Det gyldne Rat

Digeposten

Hent passet udenfor åbningstiden

Digeposten

Den sønderjyske Almanak er på gaden

Digeposten

Blå Kors overtager Svalen

Digeposten

Foredrag på kirkemusikskolen

Digeposten

Lav flotte græskar på Postgaarden

Digeposten

Octavia plug-in til 299.995 kroner

Annonce