Annonce
Digeposten

FC Sydvest sikrer sig overlevelse i 2. division

Marco Hansen (i hvidt) spillede endnu engang en god kamp for FC Sydvest, og det blev endnu engang til en scoring for den store profil. Arkivfoto: Flemming Andersen
FC Sydvest havde inden lørdagens opgør en svær opgave at løse. De lå under stregen og skulle hente mindst et point. Derudover skulle enten Odder eller Dalum tabe point, og det ville give mulig billet til overlevelse.
Annonce

Tønder: FC Sydvest 05 viste en god figur i Slagelse, men havde dog problemer efter, at Slagelse fik udlignet et kvarter inde i anden halvleg. I sidste ende var det dog FC Sydvest, der ville det mest, og fik lukket kampen 1-2. Da Odder samtidig satte point til, betød sejren, at FC Sydvest også i næste sæson spiller i 2. division.

- Vi spiller lidt nervøst gennem hele kampen, og vi har ikke på noget tidspunkt 100 procent styr på dem. Men omvendt så ville Slagelse ikke det helt vilde. Man kunne godt se, at de havde deres turnering overstået. Men uden at underkende vores indsats, så synes jeg, vi gør en god figur derovre, udtaler cheftræner Hans Henrik Andreasen.

Annonce

Spændende kamp

Første halvleg var det et meget nervøst FC Sydvest mandskab, der gik på banen. De havde alt på spil, mens Slagelse havde sikret sig videre avancement til 2. division efter sommer. Målene kom ikke i store mængder, og der skulle gå 30 minutter, før FC Sydvests store profil, Marco Hansen, kunne bringe FC Sydvest foran med 0-1. Den resterende del af første halvleg var ikke præget af flere mål, og derfor 0-1 til FC Sydvest ved pausen.

Anden halvleg var FC Sydvest stadigvæk nervøse, og kunne ikke helt holde Slagelse fra at score. Så i det 62 minut, kunne Christoffer Thrane sende hjemmeholdet tilbage i kampen.

- De kommer op på 1-1, og i princippet er vi rykket ned der, fordi resten af holdene spiller uafgjort, så vi vidste, vi skulle op og score et mål mere, udtaler Hans Henrik Andreasen.

FC Sydvest havde efter målscoringen meget at jagte, da der skulle tre point til, hvis de skulle have chancen for at blive oppe. Der skulle dog også kun gå otte minutter, så havde Fiton Durguti scoret, og fået sat FC Sydvest tilbage på sejrskurs. Flere mål var der ikke at hente i kampen, men en sejr på 1-2 til FC Sydvest gjorde, at de igen kunne fortsætte i 2. division til næste sæson.

- Det var en kæmpe befrielse for os, at vi får scoret til 2-1, og vores organisation var faktisk rigtig god, jeg syntes ikke, vi tillod ret meget. Det er nogle af de ting, vi har at arbejde videre med efter sommer, og specielt når det er i 2. division, så er det lige lidt sjovere, fortsætter Hans Henrik Andreasen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Sommerkoncerterne er på plads

Annonce