Annonce
Digeposten

Festlig indvielse af bålhytten

Endnu et projekt i områdefornyelsen i Skærbæk blev fredag eftermiddag afsluttet.

Det skete da formanden for Teknik & miljøudvalget, Bo Jessen kunne åbne bålhytten i den gamle Planteskoleskov i den nordlige del af Skærbæk.

Stort fremmøde
Og interessen for at deltage i åbningen var stor - mere end 150 børn og voksne mødte op til indvielsen.

Bo Jessen holdt en kort tale hvor han blandt andet roste Skærbæk for igen, at kunne tilføje endnu et aktiv til de mange spændende ting der findes i området. Og han roste den store borgerinvolvering og engagement der er og har været i forbindelse med områdefornyelsen.

Afslutningsvist håbede han på, at bålhytten fremover ville blive et sted hvor både lokale og turister, skolebørn og familier kunne få nogle hyggelige timer sammen.

Grillpølser, snobrød og mudrede sko

De mange fremmødte børn og voksnefik grillpølser, snobrød og sodavand serveret til af SFO-børnene fra Skærbæk Distriktsskole.

Og da børn heldigvis stadigvæk er børn - skulle området omkring bålhytten udforskes.

Den megen regn og kørsel med tunge maskiner havde gjort området omkring hytten ret mudret - omen flere af børnene benyttede lige muligheden til at se om det nu kunne bære - og det kunne det så ikke for nogens vedkommende!

Så der ventede lidt rengøring for nogle forældre efter en ellers god eftermiddag ved den nye flotte bålhytte.

Har julemanden noget med det her at gøre?
Mange af de fremmødte børn var næppe klar over at lokalpolitikerne i øjeblikket har fuldt gang i valgkampen. Så det var næppe med den baggrund at et af børnene stillede Bo Jessen spørgsmålet: "Har julemanden noget med det her at gøre?"

Umiddelbart mente Bo Jessen ikke det var tilfældet - men den drevne politiker ville dog ikke helt afvise det - så med et stort smil om munden lød svaret til den unge mand: "Man kan jo aldrig vide" - og så er der jo ikke sagt eller lovet for meget i valgkampen.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce